Închide meniul

Mesajul lui Olimpiu Moruţan pentru Gigi Becali, după ce a semnat cu Galatasaray! Ce le-a transmis şi foştilor colegi de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 20:40

Mesajul lui Olimpiu Moruţan pentru Gigi Becali, după ce a semnat cu Galatasaray! Ce le-a transmis şi foştilor colegi de la FCSB

Olimpiu Moruţan, mesaj emoţionant după ce a semnat cu Galatasaray

Twitter Galatasaray Istanbul

Olimpiu Moruţan a prins transferul carierei. Acesta a semnat un contract valabil pe 5 ani cu Galatasaray Istanbul. Moruţan le-a transmis un mesaj emoţionat foştilor colegi de la FCSB. Mai mult, deşi a fost criticat în ultima perioada, Moruţan i-a mulţumit în acelaşi mesaj şi lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Olimpiu Moruţan pentru Gigi Becali

A venit momentul să mă despart de colegii cu care am împărţit vestiarul, bucuriile şi eşecurile. Au fost ani frumoşi, în care m-am simţit onorat să reprezint cel mai mare club din România. De astăzi încep un nou capitol al vieţii, la un club mare din Europa, unde nu puteam ajunge fără sprijinul colegilor, antrenorilor şi al tuturor oamenilor din club, care mi-au fost alături mereu, în special în momentele delicate.

Vă mulţumesc tuturor, patron, conducători, membri ai staff-ului şi colegi de echipă şi sper să vă văd campioni la finalul acestui sezon. La final, vreau să le mulţumesc suporterilor, care înseamnă enorm pentru mine şi care m-au sprijinit întotdeauna”, a scris Olimpiu Moruţan pe reţele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by OLIMPIU MORUȚAN (@morutan.olimpiu)

Olimpiu Moruţan, salariu uriaş la Galatasaray

Gigi Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruţan va câştiga anual 800.000 de euro, un salariu care cu bonusuri poate ajunge până la 1.2 milioane de euro. Asta în situaţia în care la FCSB el încasa 180.000 de euro pe an.

Reclamă

FCSB se va alege cu cel puţin 4.2 milioane de euro din afacerea Moruţan. Bonusurile până la 5.7 milioane de euro vor ţine de prezenţa turcilor în cupele europene, dar şi de numărul de meciuri pe care jucătorul de 22 de ani le va disputa pentru echipa lui Fatih Terim.

Gigi susţine că o calificare în acest sezon în grupele Europa League i-ar aduce vicecampioanei 500.000 de euro. Galatasaray va evolua contra lui Randers, în returul play-off-ului, pe teren propriu, iar scorul porneşte de la 1-1, gruparea Cim Bom fiind mare favorită la accederea în grupe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Olimpiu Moruţan, mesaj emoţionant pentru Gigi Becali şi foştii colegi de la FCSB
  • Moruţan a semnat cu Galatasaray Istanbul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și