Închide meniul

Mihai Eşanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2! Portarul a gafat în barajul cu „U” Cluj şi a încasat 39 de goluri în Liga 1

Dragoș Vasile Publicat: 4 iunie 2022, 16:39

Reclamă
Mihai Eşanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2! Portarul a gafat în barajul cu „U Cluj şi a încasat 39 de goluri în Liga 1

Mihai Eşanu e portarul lui Dinamo

Mihai Eşanu, în timpul unui meci pentru Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Eşanu a avut un mesaj pentru fanii lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2. Portarul a gafat în barajul cu Universitatea Cluj, iar „câinii” au ajuns, pentru prima oară în istoria clubului de 74 de ani, în eşalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Eşanu a avut un sezon de coşmar. Titularizat în 23 de meciuri, în toate competiţiile, tânărul portar a încasat nu mai puţin de 39 de goluri. Acesta a apărat buturile lui Dinamo în ruşinea istorică cu FCSB, scor 0-6.

Mihai Eşanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2

După retrogradarea în Liga 2, Mihai Eşanu şi-a cerut scuze fanilor din Ştefan cel Mare. „Nu vreau să dau niciun interviu perioada asta. Am, însă, un mesaj către suporteri: le mulțumesc pentru că au fost alături de noi până în ultima secundă și îmi pare foarte rău că i-am dezamăgit”, a declarat Mihai Eşanu, potrivit playsport.ro.

Mihai Eşanu, intrare criminală în barajul „U” Cluj – Dinamo

Mihai Eşanu a avut o intrare criminală în barajul „U” Cluj – Dinamo şi putea fi eliminat direct. Momentul s-a petrecut chiar în minutul 14 al confruntării tur din barajul pentru menţinere/promovare în Liga 1.

Dinamoviştii au avut un început de coşmar în meciul tur cu Universitatea Cluj. Mihai Eşanu a comis o gafă colosală. Portarul a ieşit inexplicabil şi a avut o intrare criminală asupra lui Dragoş Tescan, care primise o minge excelentă.

Reclamă
Reclamă 4

Mingea a ajuns la Martin Remacle, care a profitat de gafa goalkeeper-ului şi a deschis scorul. Acesta a reuşit primul gol pentru Universitatea Cluj. Tescan nu a putut să se bucure de reuşită. Fotbalistul ardelenilor a primit îngrijiri medicale minute bune. După intrarea criminală, chiar dacă risca să fie eliminat direct, Mihai Eşanu a „scăpat” doar cu un cartonaş galben din partea lui Cătălin Popa.

Eşanu a rămas mască la golul lui Dragoș Tescan

Dragoș Tescan a marcat un gol senzaţional în Dinamo – U Cluj. După 2-0 în tur, atacantul ardelenilor a deschis scorul după doar 17 minute în Ştefan cel Mare. Mihai Eşanu a rămas mască la reuşita rivalului.

Dinamo a început cu stângul finala pentru menţinerea în Liga 1. Dragoş Tescan a marcat un gol incredibil. Atacantul a marcat cu stângul, de la peste 30 de metri. Balonul a lovit bara transversală înaintea să depășească linia. Prins ieşit din poartă, Mihai Eşanu nu a avut nicio şansă la reuşită.

Reclamă

Dinamo ar putea folosi în continuare emblema

Dinamo ar putea folosi în continuare emblema, după retrogradarea istorică în Liga a 2-a. Marele anunț a fost făcut de Răzvan Zăvăleanu, care a oferit ultimele detalii despre situația dezastruoasă de la club.

Administratorul judiciar al lui Dinamo a anunțat că, în urma unei discuții purtate cu Nicolae Badea, formația din „Ștefan cel Mare” ar putea utiliza în continuare sigla. În același timp, se fac eforturi pentru a reîntregi palmaresul clubului.

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit și suma la care pot fi reduse datoriile actuale ale „câinilor”. În plus, oficialul dinamovist a mărturisit că instalarea lui Dusan Uhrin pe banca tehnică a fost decizia suporterilor din programul DDB, ci nu a sa și a lui Iuliu Mureșan.

„Am avut două discuții cu domnul Badea și există posibilitatea de a ne ceda sigla pe o perioadă nedeterminată, cu drept de folosință gratuită. Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează această înțelegere. Dacă nu se va realiza, vom merge înainte cu rebranding și vom vinde produsele cu noua siglă. Datoriile pot fi reduse acum până la 4 milioane de euro, din care 2,4 milioane sunt datoria către DDB.

2,4 milioane € este suma transferată de DDB către club până la intrarea în insolvență. Apoi, până la sfârșitul lunii aprilie, suma transferată de DDB a ajuns la 3 milioane €. Fără această datorie, de 2,4 milioane €, rămân 1,6 milioane de euro, care pot fi plătiți în termen de 3 ani. (…) DDB s-a implicat doar la numirea lui Uhrin. Aceasta nu i-a aparținut lui Mureșan sau mie. Noi nu am fost de acord cu numirea lui, nu credeam că poate fi o soluție câștigătoare”, se anunță în comunicatul oficial emis de DDB.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:48

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!”. Florinel Coman este istorie

8:33

Dialog spumos între Andrei Vlad și Tavi Popescu, după ce FCSB a cucerit Supercupa: „Bravo, tată, ai mai păcălit un an!”

23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34 4 iul.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15 4 iul.

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și