Închide meniul

Mihai Iosif, suspendat de Comisia de Disciplină a FRF! Giuleştenii „au luat foc”: „Nu este normal! Totul este dat peste cap!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2021, 17:42

Mihai Iosif, suspendat de Comisia de Disciplină a FRF! Giuleştenii „au luat foc: „Nu este normal! Totul este dat peste cap!

Mihai Iosif, după CFR Cluj - Rapid 2-1

DRAGOS PASCANEANU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Mihai Iosif, suspendat de Comisia de Disciplină a FRF

Tehnicienii Marius Croitoru (FC Botoşani) şi Ilie Poenaru (Academica Clinceni) au primit penalităţi de câte 2.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele patru cluburi au fost sancţionate cu câte 10.000 de lei, conform deciziei de pe frf.ro. Şcoala Federală de Antrenori a sesizat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal în cazul celor patru tehnicieni după ce aceştia au dat indicaţii la meciurile echipelor pe care le conduc fără să deţină licenţa Pro.

Imediat după anunţul făcut de Federaţia Română de Fotbal, giuleştenii „au luat foc”. „Cu doar câteva ore înainte de un meci foarte important, cel de la Arad, dintre ocupantele locurilor 3 și 2, UTA și Rapid, am fost anunțați că Federația Română de Fotbal l-a suspendat pe Mihai Iosif pentru următoarele două etape, cu UTA Arad și Gaz Metan Mediaș, pe motivul că ar fi dat indicații de pe banca de rezerve”, au scris giuleştenii.

„Nu este normal ca această decizie sa apară cu doar câteva ore înaintea unui meci important, contra unei echipe foarte bune. Mihai Iosif își stabilise o anumită strategie, iar acum totul este dat peste cap. Antrenorul Rapidului a fost, este și va fi numit de către conducerea clubului pe baza CALITĂȚILOR sale și nu a diplomelor obținute în 10 ani de zile”, a reacţionat Daniel Niculae, preşedintele Rapidului.

Reclamă

Mihai Iosif, anunţ uriaş despre transferul stelar al lui Ben Arfa: „Nu a căzut!”

Deşi e suspendat, Mihai Iosif îl aşteaptă în continuare pe Hatem Ben Arfa la Rapid. Negocierile continuă, iar transferul nu este căzut. Alexandru Ioniţă are şanse mari să ajungă şi el la Rapid.

Rapid poate da lovitura anului în fotbalul românesc. Hatem Ben Arfa este o variantă pentru echipa lui Iosif.

”Încă îl aștept pe Ben Arfa, nu a căzut încă transferul. Sper să nu fie cum a fost cu Baptista, la CFR Cluj, dar noi nu vrem să depășim bugetul, asta e o discuție pe care am avut-o cu președintele și cu patronul”, a spus Mihai Iosif pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Iosif, suspendat de Comisia de Disciplină a FRF
  • Giuleştenii „au luat foc”

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și