Închide meniul

Mihai Rotaru, vehement la adresa lui Mirel Rădoi: „S-a sabotat singur”. Care a fost greșeala făcută de fostul antrenor al Universității Craiova

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 27 decembrie 2022, 19:16

Mihai Rotaru, vehement la adresa lui Mirel Rădoi: S-a sabotat singur”. Care a fost greșeala făcută de fostul antrenor al Universității Craiova

Mihai Rotaru, vehement la adresa lui Mirel Rădoi

Profimedia

Mihai Rotaru, vehement la adresa lui Mirel Rădoi. Patronul Universității Craiova știe unde a greșit antrenorul în scurtul său mandat pe banca oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost adus cu mult entuziasm la Craiova în august, Mirel Rădoi nu a rezistat decât 4 luni în „Bănie”.

Mihai Rotaru, vehement la adresa lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru asigură că Rădoi a avut parte de tot sprijinul conducerii, însă a făcut o greșeală majoră înainte de meciul cu Rapid, terminat la egalitate, scor 2-2. Atunci, fostul antrenor al oltenilor a decis să-i excludă din lot pe Ivan, Hanca, Vînă și Markovic.

„Mirel Rădoi, când ai sprijinul conducerii, tu te-ai sabotat singur, că nu ai mai avut pe nimeni pe bancă cu Rapid. Știm ce s-a întâmplat la acel meci.

Te-ai chinuit cu Ocna Mureș. Ai pierdut o calificare. Dacă câștigai, erai pe primul loc în grupă. Intrăm în repriza a doua cu Ocna Mureș și nu faci nicio schimbare…”, a spus Rotaru, pentru digisport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova. Tehnicianul de 41 de ani s-a despărțit recent de formația olteană, iar acum se află în căutarea unei noi aventuri.

Rădoi a dezvăluit că își dorește enorm să ajungă pe banca lui Al-Hilal, echipă pentru care a jucat în perioada 2009-2011 și unde a adunat o mulțime de amintiri prețioase.

Mirel Rădoi spune că nu se grăbește și că așteaptă momentul potrivit pentru a semna cu formația din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mijlocaș este conștient de dimensiunea provocării și privește încrezător spre viitor.

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă știu că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte bun, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru publicația arabă alarabiya.net.

Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu sunt alți doi antrenori români care au pregătit Al-Hilal în trecut.

Mirel Rădoi a antrenat două echipe până acum: FCSB, în 29 de meciuri, și Universitatea Craiova, în 20 de partide. El are experiență și ca selecționer.

Rădoi a activat la naționala U21 a României, în perioada august 2018 – noiembrie 2019, apoi la prima reprezentativă, timp de doi ani, între 2019 și 2021.

Mirel Rădoi a jucat la Al Hilal timp de doi ani, reușind să înscrie 15 goluri în 75 de apariții. Fostul internațional român a cucerit 5 trofee alături de formația saudită: două titluri de campion și trei Cupe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și