Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat dezastrul unui club din Liga 1: ”Se pregătesc de faliment! Au datorii de milioane de euro!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 20:57

Mihai Stoica a anunțat dezastrul unui club din Liga 1: ”Se pregătesc de faliment! Au datorii de milioane de euro!”

Mihai Stoica, despre Octavian Popescu și Ianis Stoica

Profimedia

Mihai Stoica a anunțat dezastrul unui club din Liga 1

Mihai Stoica a anunțat că Gaz Metan se pregătește de faliment. Medieșenii au mari probleme financiare, iar managerul general de la FCSB a fost informat de o sursă din cadrul clubului că nu mai există nicio salvare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Noi nu am avea probleme dacă s-ar reține un procent din drepturile TV. Craiovele, nici ele. Probabil nici Sepsi. Dar în rest… Cu tot respectul, CS Mioveni, dacă ar primi doar o treime din drepturi, ar rezista? Înțeleg că Mediașul are 3,5 milioane de euro datorii, așa am auzit, de la cineva din club. Se pregătesc de faliment”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Gaz Metan Mediaș ocupă locul 13 în Liga 1, cu 23 de puncte obținute după 23 de etape. Azi, echipa lui Ilie Poenaru a pierdut cu FC Voluntari, scor 1-3.

Mihai Stoica, ”săgeți” către Universitatea Craiova

Mihai Stoica a lansat ”săgeți” către Universitatea Craiova. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că l-a introdus în lumea fotbalului pe Marian Copilu, președintele oltenilor.

”Legătură lui Copilul cu fotbalul a fost prin mine. Când eram la Steaua eram prieteni şi venea cu noi pe la meciuri. La Urziceni venea în deplasări. După la Steaua tot aşa. A avut o singură legatură cu fotbalul la divizia C era finanţatorul echipei. Niciodată nu am ştiut ca a tânjit sa între în fotbal. 

Reclamă

Tot ce a cunoscut, a cunoscut prin mine că venea cu mine prin deplasări. Pe Dan Petrescu. de exemplu, tot prin mine l-a cunoscut. Era clar că Marian Copilu a cochetat cu ideea de a ajunge la Craiova. Acum nu ştiu rolul lui acolo”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și