Închide meniul

Mihai Stoica a criticat delegarea lui Istvan Kovacs la finala CFR Cluj – FCSB! ”E clar că CFR pleacă avantajată”

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2022, 9:29

Reclamă
Mihai Stoica a criticat delegarea lui Istvan Kovacs la finala CFR Cluj – FCSB! ”E clar că CFR pleacă avantajată”

Mihai Stoica a criticat delegarea lui Istvan Kovacs la finala CFR Cluj - FCSB

Hepta

Mihai Stoica a criticat delegarea lui Istvan Kovacs la prima finală de titlu, CFR Cluj – FCSB. Oficialul roș-albaștrilor a adus aminte de câteva momente în care arbitrul i-a avantajat pe ardeleni și a dezvăluit care va fi marele avantaj al campioanei, în derby-ul de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am anticipat. Puteau arbitra trei. În afară de Haţegan şi Kovacs, care e al treilea arbitru? Îţi spun eu, Radu Petrescu. Putea fi delegat Colţescu, dacă se miza pe experiența și pe sezonul făcut de el anul acesta, sau Radu Petrescu, care e arbitru FIFA.

Dar când am văzut că Radu Petrescu e delegat la Craiova – CFR şi când am aflat cu stupoare că Sebastian Colţescu a fost delegat la marele derby dintre FCSB şi Voluntari, am realizat că Istvan Kovacs va arbitra meciul de la CFR.

Mihai Stoica critică delegarea lui Istvan Kovacs la CFR – FCSB

Am foarte multe probleme. Dar nu mă surprinde sub nicio formă. Ultimul meci arbitrat de Istvan Kovacs, la CFR – FCSB, cu henţul acela la Camora şi penalty-ul inventat la Miron…

Alea nici nu le iau în discuţie. Dar în prima fază a meciului, Susic are un atac brutal la Octavian Popescu și nici fault nu a dat! E clar că CFR pleacă avantajată. CFR are bărbaţi, noi încă mai avem copii, nu putem grăbi maturizarea unor jucători”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB

Gigi Becali a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la centrul derby-ului CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit ce îl va întreba pe arbitrul de 37 de ani, la finalul meciului, dacă va lua decizii eronate.

„Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce este (n.r. – întrebat dacă e rea voință). O să vedem, dacă e. Dacă își permite la valoarea și la numele pe care îl are. Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru.

Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru.”, a spus Gigi Becali, înaintea lui Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB, cu 6 etape rămase până la finalul play-off-ului. Duelul se va disputa duminică, de la ora 20.30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și