Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit că Dragoş Nedelcu poate ajunge la Farul: „A avut patronul nişte discuţii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 22:31 / Actualizat: 27 martie 2023, 17:53

Mihai Stoica a dezvăluit că Dragoş Nedelcu poate ajunge la Farul: „A avut patronul nişte discuţii!

Mihai Stoica a dezvăluit echipa la care poate ajunge Dragoş Nedelcu

Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit că Farul este echipa la care poate ajunge Dragoş Nedelcu. Managerul general al FCSB spune că Gigi Becali a purtat câteva discuţii pentru împrumutul lui Nedelcu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Dragoş Nedelcu revine în Liga 1. Fortuna Dusseldorf l-a împrumutat până la vară, cu opțiune de cumpărare de două milioane de euro, dar Nedelcu nu i-a convins pe nemți. Nedelcu nu se întoarce la FCSB, acolo unde ar avea şanse mici să joace. Mihai Stoica a dezvăluit că echipa la care ar putea ajunge Nedelcu este Farul.

Mihai Stoica a dezvăluit că Dragoş Nedelcu poate ajunge la Farul

A fost o discuţie. Nu am semnat niciun… Poate merge la orice echipă din Liga 1. A avut patronul nişte discuţii. Cu Farul, da. Din moment ce a fost împrumutat un an, nici măcar el n-a venit cu propunerea de a reveni la FCSB. El m-a sunat şi m-a întrebat dacă poate merge în Liga 1„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Gigi Becali şi-a dat acordul ca jucătorul să joace la altă echipă în Liga 1

Impresarii jucătorului le-au cerut voie celor de la FCSB ca Nedelcu să poată juca la un alt club din Liga 1, iar Gigi Becali a fost de acord, asta după ce i-a asigurat pe aceștia că nu îl vrea înapoi la echipa din Berceni. O variantă pentru mijlocaș este Farul lui Gică Hagi.

”Nedelcu, da! A cerut voie că vrea să meargă la un club din România și i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo și am înțeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Și eu i-am spus lui Mihai, `da, mă, să îi dați!`.

Reclamă

Când îi dau eu drumul unui jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dragoș Nedelcu e cotat la 400.000 de euro

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

În iulie 2021, FCSB îl l-a împrumutat gratis pe Nedelcu la Fortuna Dusseldorf, dar jucătorul nu a confirmat în cele 11 meciuri, așa că nemții nu vor să mai plătească și două milioane pentru un transfer definitiv.  Cei de la Bild susțin că ”Dragoș Nedelcu nu are suficientă calitate pentru a juca”, astfel că îl vom vedea în Liga 1 pentru restul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și