Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit cine a insistat pentru transferul lui Florin Achim la FCSB. Gigi Becali a pus deja presiune pe fundaş: „Dacă nu face asta, pleacă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2022, 8:28

Mihai Stoica a dezvăluit cine a insistat pentru transferul lui Florin Achim la FCSB. Gigi Becali a pus deja presiune pe fundaş: „Dacă nu face asta, pleacă!

Mihai Stoica a vorbit despre lista jucătorilor pe care FCSB a trimis-o la UEFA

Mihai Stoica a făcut un anunţ şi despre transferuri / Profimedia

Aducerea lui Florin Achim la FCSB a surprins petoată lumea. Chiar şi fanii roş-albaştrilor au glumit pe seama transferului lui Achim. Managaerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că Gigi Becali a fost cel care a insistat pentru aducerea fundaşului de 30 ani. Achim are timp până la finalul sezonului să îi demostreze lui Becali că merită să fie la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „De la Gigi a venit cu ideea transferului lui Achim”

„De la Gigi (n.r – a venit ideea transferului). El, dacă are un jucător care-i atrage atenția, nu riscă nimic. Îl ia pe Achim până în vară, îi dă un salariu mic. Ca Buziuc, da. Dacă e bun, dă randament, rămâne. Dacă nu, pleacă. A semnat până în vară, da. Eu și la Crețu, când a fost adus, m-am opus, am spus că nu e de FCSB. 

Eu poate că am o concepție greșită. Eu mă uit la CV. E adevărat, Crețu jucase peste tot, doar că nu la nivelul la care eram noi. Am crezut că nu e, dar m-am înșelat, a ajuns și la națională.

Niciodată n-o să spun din toată inima că un jucător de 30-31 de ani e de luat, mai ales dacă a jucat în eșaloanele inferioare. E adevărat, se ajunge mai ușor la FCSB acum decât se ajungea înainte, dar niciodată nu se știe”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Florin Achim a fost prezentat de FCSB! Ce număr va purta

FCSB l-a prezentat joi pe Florin Achim, fundaşul adus de Gigi Becali să îl scoată din prima echipă pe Valentin Creţu. Achim va purta numărul 21.

Reclamă

Bine ai venit, Florin Achim! Fundașul în vârstă de 30 de ani a semnat joi contractul și va purta tricoul cu numărul 21. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!
 
Florin Achim este un jucător născut la 16 iulie 1991, în Baia Mare. Acesta a început fotbalul la Minaur Baia Mare și a trecut, de-a lungul carierei, pe la FC Maramureș, Astra 2 Ploiești, Săgeata Năvodari, Universitatea Cluj, Hapoel Petah Tikva (Israel), Bregalnica Stip (Macedonia de Nord), Hapoel Ramat haSharon (Israel), Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni. Pentru ultima echipă a evoluat de 128 de ori, reușind 4 goluri și 5 pase de gol„, a fost anunţul făcut de FCSB pe reţelele de socializare.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și