Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit: „La FCSB, toată lumea e umilită!”. Comparaţia făcută cu Gică Hagi: „Imaginați-vă ce era la noi!”. Ce l-a nemulțumit pe oficialul clubului lui Gigi Becali

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 17:22

Mihai Stoica a răbufnit: „La FCSB, toată lumea e umilită!. Comparaţia făcută cu Gică Hagi: „Imaginați-vă ce era la noi!. Ce l-a nemulțumit pe oficialul clubului lui Gigi Becali

Mihai Stoica este manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

  • Mihai Stoica a răbufnit
  • „La noi, toată lumea e umilită! Hagi a făcut 3 schimbări la pauză, imaginați-vă ce era la noi!”

Managerul general de la FCSB a dat mai multe exemple de momente în care antrenorii unor formaţii din Liga 1 au recurs la modificări neobișnuite. Mihai Stoica a atras atenţia că tactica respectivă este arătată cu degetul numai atunci când este folosită de clubul lui Gigi Becali, nu şi de celelalte echipe din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a răbufnit: „La noi, toată lumea e umilită! Hagi a făcut 3 schimbări la pauză, imaginați-vă ce era la noi!”

Oficialul „roş-albaştrilor” nu s-a ferit să îl dea ca exemplu pe Gică Hagi. Antrenorul celor de la Farul Constanţa a făcut 3 schimbări la pauză, iar Mihai Stoica consideră că o astfel de decizie ar fi fost taxată mult mai aspru la FCSB.

„Hagi a făcut etapa trecută trei schimbări la pauză. Imaginați-vă ce era la noi, ‘Gigi Becali s-a dezlănțuit’ și așa mai departe. Nistor a fost înlocuit după ce fusese introdus la pauză. Ioniță, la Rapid, același lucru. La noi, toată lumea e umilită. Dar de ce să fie umilit? E schimbat! Iar dacă echipa a câștigat, a fost bine.”, a spus Mihai Stoica, pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoica știe de ce nu s-a impus Dragoş Nedelcu la FCSB: „Nu se știa unde avem nevoie de el!”

Mihai Stoica a vorbit și despre Dragoș Nedelcu, mijlocașul de 25 de ani împrumutat de FCSB la Farul. Mangerul general al „roş-albaştrilor” a identificat principala problemă pentru care Nedelcu nu s-a impus la echipa lui Gigi Becali înainte să plece la Fortunda Dusseldorf, în vara anului trecut.

„La început jucase fundaș central la Dusseldorf, după nu mai juca deloc. Un jucător bun. Dacă cineva îi dă încredere lui Nedelcu, se poate baza pe el. Dacă simte că e la ‘și alții’, are o problemă. Și mai e o problemă mare pentru el. Tot timpul era folosit ba închizător, ba fundaș central. Nu s-a știut exact unde am avut nevoie de el.

Reclamă

Asta e valabil și la Ovidiu Popescu, care suferă. A jucat pe toate pozițiile. Singura poziție pe care a jucat bine a fost cea de fundaș central. A jucat fără greșeală ca fundaș central, dar dacă îi ții pe doi dintre Vinicius, Cristea și Miron pe bancă și joci cu Ovidiu Popescu, toată lumea zice că nu se poate așa ceva. Toți critică.”, a mai explicat Mihai Stoica.

Mihai Stoica, mesaj tranşant pentru Dragoş Nedelcu

Dragoş Nedelcu a fost împrumutat pe FCSB la Farul şi, dacă va juca împotriva echipei lui Gigi Becali, Hagi va trebui să plătească 100 de mii de euro. Dragoş Nedelcu a fost împrumutat la Farul până la finalul sezonului.

Mihai Stoica e de părere că Dragoş Nedelcu nu ar trebui să îşi dorească să joace împotriva celor de la FCSB, echipă la care va reveni după finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu neapărat că îţi este frică de exemplu, dar problema e alta. De ce să pui un jucător într-o situaţie atât de delicată? Să presupunem că în antepenultima etapă joacă împotriva noastră, mai are încă două meciuri la Farul, după care devine jucătorul nostru şi noi suntem la luptă să luăm titlu sau să terminăm pe doi.

Vrei să joci în preliminariile Champions League sau vrei în Conference League? Este o întrebare cât se poate… Eu, dacă aş fi fotbalist, în niciun caz nu aş juca impotriva echipei la care peste două săptămâni mă duc, nu aş juca”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Dragoș Nedelcu a semnat cu Farul

Dragoș Nedelcu s-a întors în Liga 1 și a semnat cu Farul. Jucătorul de 24 de ani a fost împrumutat de FCSB la echipa lui Gică Hagi. Internaționalul român revine astfel la echipa la care s-a format. Fortuna Dusseldorf îl împrumutase de la FCSB până la vară, cu opțiune de cumpărare de două milioane de euro, dar Nedelcu nu i-a convins pe nemți. Gică Hagi a mutat decisiv și l-a convins pe mijlocaș să revină la echipa lui.

Nedelcu va avea o clauză surprinzătoare în contract. Dacă Hagi îl va folosi în meciurile cu FCSB, roș-albaștrii vor primi nu mai puțin de 100.000 de euro.

Începând de astăzi, mijlocașul Dragoș Nedelcu este noul jucător al echipei noastre. Născut la 16 februarie 1997, constănțeanul Dragoș Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, unde a ajuns încă din 2009.

A evoluat pentru clubul nostru până în august 2017, când s-a transferat la FCSB. În prima parte a acestui sezon a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf.

În palmaresul său figurează un titlu de campion cu FC Viitorul (actuala Farul) în 2017 și o Cupă a României în 2020 cu FCSB. Fost internațional de juniori, are până în prezent și două selecții la naționala de seniori. Este și semifinalist cu România U21 la C.E din 2019.

Reclamă

Mult succes, Dragoș, în tricoul alb-albastru!„, se anunță în comunicatul celor de la Farul.

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”