Închide meniul

„Tot timpul l-am apreciat!” Mihai Stoica laudă un alt antrenor din Liga 1, după ce Gigi Becali a spus că Ilie Poenaru şi Marius Croitoru sunt favoriţii săi: „A făcut rezultate pe unde a fost!”

Reclamă

Publicat: 19 februarie 2022, 10:07

„Tot timpul l-am apreciat! Mihai Stoica laudă un alt antrenor din Liga 1, după ce Gigi Becali a spus că Ilie Poenaru şi Marius Croitoru sunt favoriţii săi: „A făcut rezultate pe unde a fost!

Mihai Stoica îl laudă pe Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Mioveni

Profimediaimages

După ce Gigi Becali a spus că Ilie Poenaru şi Marius Croitoru sunt doi antrenori pe care îi apreciază şi pe care i-ar vrea la FCSB în viitor, a venit rândul lui Mihai Stoica să laude un antrenor din Liga 1. Este vorba de Alexandru Pelici, adversarul roş-albaştrilor din această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica îl laudă pe Alexandru Pelici

Sunt emoţii. Pelici îşi organizează foarte bine echipa pe faza defensivă. Tot timpul l-am apreciat, pentru că omul a făcut rezultate peste tot unde a fost. Şi mă bucur că acum face rezultate şi la nivel de Liga 1, pentru că a fost considerat tot timpul doar antrenorul care promovează echipe în primul eşalon şi după conducătorii sunt foarte mulţumiţi de el şi îi aduc înlocuitor.

Uite că acum cei de la Mioveni, deşi părea că scaunul se clatină, aşa spuneau mulţi, au avut încredere şi bine au făcut, că nu ştiu cine ar fi putut să facă atâtea puncte cu Mioveni cât face Pelici, cu jucători cvasinecunoscuţi. Blănaru şi Rusu, cei mai importanţi fotbalişti ai lor, sunt trecuţi de 30 de ani şi au jucat toată cariera în Liga 2”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Şi Toni Petrea a lăudat Mioveni, echipa antrenată de Alexandru Pelici

Toni Petrea a declarat că pentru FCSB meciul cu CS Mioveni este unul greu, echipa pregătită de Alexandru Pelici având o defensivă foarte bună. Petrea a precizat FCSB trebuie să-şi câştige toate meciurile pentru a spera să ajungă liderul CFR Cluj.

Este o deplasare grea, cu o echipă cu organizare defensivă foarte bună. Au un echilbru a rezultatelor în meciurile de acasă. Trebuie să fim atenţi, deoarece şi meciurile trecute am avut probleme cu ei. Sper să ne creăm multe situaţii de poartă şi să le fructificăm. Nu mi-aş dori să mai trăiesc ca la meciul cu Chindia, să suferim, vreau să marcăm noi primii, nu să stăm la pauză şi apoi să alergăm toată repriza pentru a egala.

Reclamă

Este important şi jocul rezultatelor, dar totuşi avem un drum de urmat şi ne interesează mai mult rezultatele noastre. Avem jucători valoroşi şi pot face faţă oricând să intre din primul minut. Important este ceea ce face pe teren, să se gândească doar la acest lucru, nu că intră din primul minut sau la pauză„, a declarat Petrea.

Citește și:

Gigi Becali i-a lăudat pe Ilie Poenaru şi Marius Croitoru

Gigi Becali nu a ascuns faptul că i-ar dori pe Ilie Poenaru şi Marius Croitoru la FCSB. Patronul FCSB a rămas impresionat de modul în care Marius Croitoru găseşte mereu jucători, deşi FC Botoşani e una dintre echipele care vinde pe bandă rulantă.

„Are un dar special, e talent nativ, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el (n.r. – vorbeşte de Croitoru). A mai fost Keyta, l-am vrut și pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi și să scoți alții? E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost și el pe listă, el și Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și