Închide meniul

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Raul Rusescu: „Cei care strigau după el au fost în peluză cu Chelsea!”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2023, 21:53

Reclamă
Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Raul Rusescu: „Cei care strigau după el au fost în peluză cu Chelsea!

Raul Rusescu a jucat la FCSB în 3 perioade

Raul Rusescu a jucat la FCSB în 3 perioade / Profimedia

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Raul Rusescu, după ce atacantul de 34 de ani a fost apostrofat de un suporter al CSA Steaua. Spectatorul respectiv i-a reproșat lui „Raul de Ghencea” că nu a jucat la Steaua în timpul carierei. MM a intervenit și le-a transmis rivalilor de la CSA Steaua să nu uite că se bucurau la golurile lui Rusescu, în meciurile celebre din cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu, ajuns între timp la Concordia Chiajna, a evoluat la FCSB în 3 perioade. În primele două, echipa lui Gigi Becali încă se numea Steaua.

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Raul Rusescu: „Cei care strigau după el au fost în peluză cu Chelsea!”

În timpul meciului amical dintre CSA Steaua și Chiajna, încheiat cu scorul de 0-0, un suporter al „militarilor” a avut un mesaj acid pentru atacant.

„Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!”, a strigat individul respectiv din tribune.

După ce Rusescu a dezvăluit că nu-l deranjează astfel de „înțepături”, Mihai Stoica a intervenit și le-a transmis un mesaj suporterilor CSA Steaua.

Reclamă

Managerul general de la FCSB le-a amintit fanilor care susțin echipa lui Daniel Oprița că tot ei se bucurau și la golul marcat de Raul Rusescu în poarta lui Chelsea, în Europa League, în 2013.

„Cred că cei care strigau după Rusescu au fost în peluză cu Chelsea, când i-a dat gol din penalty lui Cech.

La meciul cu Ajax, ţin minte că ei erau exact în spatele porţii unde s-au marcat golurile care au eliminat Ajax”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Raul Rusescu a jucat la FCSB în 3 perioade: iulie 2011 – iulie 2013, septembrie 2014 – iunie 2015 și august 2018 – iulie 2019. Atacantul trecut pe la Sevilla a câștigat două titluri de campion în Liga 1 alături de echipa lui Gigi Becali.

De asemenea, atacantul de 34 de ani a cucerit un titlu și cu Unirea Urziceni, în sezonul 2008/2009.

Cum a reacționat Raul Rusescu, după ce un suporter i-a reproșat că n-a jucat niciodată la Steaua

Întrebat despre mesajul primit din partea spectatorului respectiv, Raul Rusescu a declarat că nu s-a simțit atacat, iar astfel de cuvinte nu îl afectează.

„N-a fost nicio tensiune, a fost un meci amical bun, pozitiv, suntem încrezători și așteptăm începutul de campionat. (N.r. – despre mesajul primit din tribune) Nu m-a deranjat, fiecare are părerea lui și este liber să și-o exprime. Probabil de asta a și venit.

A fost foarte frumoasă (n.r. revenirea în Ghencea), am amintiri plăcute de aici. O plăcere!”, a spus Raul Rusescu, după CSA Steaua – Concordia Chiajna 0-0.

Raul Rusescu vrea să o vadă pe FCSB evoluând din nou în „Ghencea”

Raul Rusescu este de părere că FCSB ar trebui lăsată să evolueze din nou pe stadionul „Steaua”. Totodată, acesta spune că își dorește ca formația finanțată de Gigi Becali să ridice trofeul de campioană, în acest sezon.

„A fost un meci amical bun, pozitiv. Suntem încrezători și așteptăm începutul de campionat. A fost foarte frumoasă (n.r. revenirea pe «Ghencea»), am amintiri plăcute de aici. O plăcere!

Reclamă

Cred că normal și corect așa ar fi, să joace aici (n.r. FCSB).

Sper ca Unirea Constanța să nu ne retragă, sper ca noi să începe cu dreptul, să câștigăm puncte și, la sfârșitul acestor trei etape, să fim pe o poziție de play-off. Noi avem ca obiectiv să câștigăm toate cele trei meciuri.

Mi-aș dori să câștige campionatul (n.r. FCSB), dar depinde numai de ei. Ar fi frumos (n.r. să câștige campionatul pe «Ghencea». Dacă voi fi invitat (n.r. la sărbătoarea câștigării titlului de campionă) probabil că da”, a declarat Raul Rusescu, la finalul amicalului cu CSA Steaua.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
Vezi toate știrile
Citește și