Închide meniul
Video

Raul Rusescu, apostrofat la revenirea în Ghencea: „Băi, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!”. Cum a reacționat fostul atacant de la FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2023, 19:29 / Actualizat: 18 februarie 2023, 21:43

Raul Rusescu a fost apostrofat de un fan CSA Steaua

Raul Rusescu a fost apostrofat de un fan CSA Steaua / Hepta

Raul Rusescu a fost apostrofat la revenirea în Ghencea, în timpul meciului CSA Steaua – Concordia Chiajna. Fostul atacant de la FCSB a semnat vara trecută cu Concordia. Sâmbătă, atacantul de 34 de ani a revenit în Ghencea din postura de adversar, pentru amicalul cu „militarii”, încheiat cu o remiză albă, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul meciului din Ghencea, Raul Rusescu a fost apostrofat de un suporter al celor de la CSA Steaua. Individul respectiv i-a strigat atacantului de 34 de ani că el n-a evoluat la Steaua.

Raul Rusescu, apostrofat la revenirea în Ghencea: „Băi, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!”

Raul Rusescu a jucat la FCSB în 3 perioade: iulie 2011 – iulie 2013, septembrie 2014 – iunie 2015 și august 2018 – iulie 2019. Atacantul trecut pe la Sevilla a câștigat două titluri de campion în Liga 1 alături de echipa lui Gigi Becali.

De asemenea, atacantul de 34 de ani a cucerit un titlu și cu Unirea Urziceni, în sezonul 2008/2009.

„Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!”, i-a strigat un spectator lui Raul Rusescu, în timpul meciului din Ghencea.

Reclamă

Întrebat despre mesajul primit din partea spectatorului respectiv, Raul Rusescu a declarat că nu s-a simțit atacat, iar astfel de cuvinte nu îl afectează.

„N-a fost nicio tensiune, a fost un meci amical bun, pozitiv, suntem încrezători și așteptăm începutul de campionat. (N.r. – despre mesajul primit din tribune) Nu m-a deranjat, fiecare are părerea lui și este liber să și-o exprime. Probabil de asta a și venit.

A fost foarte frumoasă (n.r. revenirea în Ghencea), am amintiri plăcute de aici. O plăcere!”, a spus Raul Rusescu, după CSA Steaua – Concordia Chiajna 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Raul Rusescu vrea să o vadă pe FCSB campioană în Ghencea

Raul Rusescu, actualul atacant al celor de la Concordia Chiajna, vrea să o vadă pe FCSB evoluând din nou în Ghencea! Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua pentru stadionul din Ghencea.

Amicalul dintre CSA Steaua și Concordia Chiajna, în care a evoluat și Raul Rusescu, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Raul Rusescu este de părere că FCSB ar trebui lăsată să evolueze din nou pe stadionul „Steaua”. Totodată, acesta spune că își dorește ca formația finanțată de Gigi Becali să ridice trofeul de campioană, în acest sezon.

„A fost un meci amical bun, pozitiv. Suntem încrezători și așteptăm începutul de campionat. A fost foarte frumoasă (n.r. revenirea pe «Ghencea»), am amintiri plăcute de aici. O plăcere!

Cred că normal și corect așa ar fi, să joace aici (n.r. FCSB).

Sper ca Unirea Constanța să nu ne retragă, sper ca noi să începe cu dreptul, să câștigăm puncte și, la sfârșitul acestor trei etape, să fim pe o poziție de play-off. Noi avem ca obiectiv să câștigăm toate cele trei meciuri.

Mi-aș dori să câștige campionatul (n.r. FCSB), dar depinde numai de ei. Ar fi frumos (n.r. să câștige campionatul pe «Ghencea»). Dacă voi fi invitat (n.r. la sărbătoarea câștigării titlului de campioană) probabil că da”, a declarat Raul Rusescu, la finalul amicalului cu CSA Steaua.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și