Închide meniul

Raul Rusescu vrea să o vadă pe FCSB evoluând din nou în „Ghencea”: „Așa ar fi normal! Mi-aș dori să câștige campionatul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 februarie 2023, 17:20

Reclamă
Raul Rusescu vrea să o vadă pe FCSB evoluând din nou în Ghencea”: Așa ar fi normal! Mi-aș dori să câștige campionatul!”

Raul Rusescu vrea să o vadă pe FCSB evoluând din nou în „Ghencea”

Raul Rusescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Raul Rusescu, actualul atacant al celor de la Concordia Chiajna, vrea să o vadă pe FCSB evoluând din nou în „Ghencea”! Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua pentru stadionul din „Ghencea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amicalul dintre CSA Steaua și Concordian Chiajna, în care a evoluat și Raul Rusescu, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Raul Rusescu vrea să o vadă pe FCSB evoluând din nou în „Ghencea”

Raul Rusescu este de părere că FCSB ar trebui lăsată să evolueze din nou pe stadionul „Steaua”. Totodată, acesta spune că își dorește ca formația finanțată de Gigi Becali să ridice trofeul de campioană, în acest sezon.

„A fost un meci amical bun, pozitiv. Suntem încrezători și așteptăm începutul de campionat. A fost foarte frumoasă (n.r. revenirea pe «Ghencea»), am amintiri plăcute de aici. O plăcere!

Cred că normal și corect așa ar fi, să joace aici (n.r. FCSB).

Reclamă
Reclamă

Sper ca Unirea Constanța să nu ne retragă, sper ca noi să începe cu dreptul, să câștigăm puncte și, la sfârșitul acestor trei etape, să fim pe o poziție de play-off. Noi avem ca obiectiv să câștigăm toate cele trei meciuri.

Mi-aș dori să câștige campionatul (n.r. FCSB), dar depinde numai de ei. Ar fi frumos (n.r. să câștige campionatul pe «Ghencea». Dacă voi fi invitat (n.r. la sărbătoarea câștigării titlului de campionă) probabil că da”, a declarat Raul Rusescu, la finalul amicalului cu CSA Steaua.

Gabi Tamaș, mesaj special pentru FCSB după amicalul cu CSA Steaua

La rândul său, Gabi Tamaș, coechipierul lui Raul Rusescu la Concordia Chiajna, a spus că speră ca fosta sa echipă, FCSB, să câștige titlul, în acest an.

Reclamă

„Poate o ajută Dumnezeu și câștigă titlul anul ăsta. Dar mai sunt Farul, CFR Cluj, Universitatea Craiova. Păcat pentru Rapid. Acel semieșec i-a dat puțin în spate.  Și Universitatea Craiova și-a revenit.

Nu știu dacă FCSB ar trebui să joace în Ghencea. Nu mă întrebați pe mine. Ce s-a schimbat aici prin complex? Stadionul (n.r. râde)! E bine că se schimbă lucrurile. Îmi era puțin dor să joc aici.

E bine că am făcut o figură frumoasă și nu am pierdut. Ne-am prezentat bine, am făcut un antrenament bun. Venim după o perioadă grea. Nu s-a accidentat nimeni și e bine”, a spus și Gabi Tamaș

FCSB, meci infernal cu Universitatea Craiova

În următoarea etapă de campionat, trupa lui Mihai Pintilii o va întâlni, acasă, pe rivala Universitatea Craiova. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”a declarat Dumitru Dragomir, despre favorita de la FCSB – Universitatea Craiova, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și