Închide meniul

Mihai Stoica, cuvinte uriașe la adresa lui Dan Petrescu: ”Cea mai mare calitate a unui om, mai ales în fotbal, e să recunoști că ai greșit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 12:26

Mihai Stoica, cuvinte uriașe la adresa lui Dan Petrescu: ”Cea mai mare calitate a unui om, mai ales în fotbal, e să recunoști că ai greșit”

Mihai Stoica, cuvinte uriașe la adresa lui Dan Petrescu

Hepta

Exemplul clar este cel al lui Gabriel Debeljuh. Croatul cotat la 1.6 milioane de euro a fost trimis de Petrescu la echipa a doua, în luna octombrie. După două săptămâni, a fost reprimit la prima echipă și a marcat, de atunci, 9 goluri în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: Asta e fantastic la Petrescu, are o sinceritate dezarmantă

”Asta e fantastic la Petrescu, are o sinceritate dezarmantă. La un antrenor, consecvența te poate omorî la un moment dat. Cea mai mare calitate a unui om, mai ales în fotbal, e să recunoști că ai greșit. Dacă persiști în prostie ești terminat. La Petrescu nu există așa ceva.

Are o istețime extraordinară, recunoaște când greșește. Uite, cazul Debeljuh. L-a trimis la echipa a doua, a văzut că-i trebuie, l-a readus și acum e golgeterul echipei. Dacă Petrescu era un încăpățânat și un om care avea principii, atunci îl lăsa la echipa a doua și poate nu mai avea 7 puncte distanță de noi. Înnebunesc când îi văd pe ăștia cu principii”, a spus Stoica, citat de telekomsport.ro.

Moment uluitor dezvăluit de Dan Petrescu! Nana Boateng habar n-avea de sistemul de înjumătățire a punctelor

Dan Petrescu a dezvăluit la conferința de presă un moment incredibil petrecut la antrenamentul din ziua meciului.

Nana Boateng a văzut clasamentul din play-off și a fost uimit când a realizat ce în Liga 1 e folosit sistemul de înjumătățire a punctelor, la finalul sezonului regulat. Dialogul a fost unul fascinant.

Reclamă

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Nana Boateng habar n-avea de sistemul de înjumătățire a punctelor

„Azi dimineață, după antrenament, Nana Boateng a venit la mine. ‘Coach, vreau să te întreb ceva. Dar de ce ne iau punctele?’. Zic cum, nu știai? ‘Nu!’. Și cum ai aflat? „M-am uitat în clasament și am văzut că e 0-0 golaverajul’. El habar n-avea. ‘E posibil așa ceva?’.

În secolul ăsta e posibil, i-am zis. Vă dați seama ce șoc a fost pentru el, n-a știut și e normal. Și el a fost pe la Manchester City, la academie, a fost prin Finlanda. Nu credea că poate să existe așa ceva. I-am zis că asta e realitatea, haide să vedem ce putem face”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Ardelenii au şase victorii la rând în campionatul României. Etapa viitoare se vor duela, în deplasare, cu Farul lui Gică Hagi. Echipa lui Dan Petrescu a acumulat 41 de puncte şi are un avans liniştitor faţă de FCSB (31) şi Universitatea Craiova (30).

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și