Închide meniul

Moment uluitor dezvăluit de Dan Petrescu! Nana Boateng habar n-avea de sistemul de înjumătățire a punctelor. ”’Coach, vreau să te întreb ceva. Dar de ce ne iau punctele?’. Zic cum, nu știai? ‘Nu!’”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 9:26

Moment uluitor dezvăluit de Dan Petrescu! Nana Boateng habar n-avea de sistemul de înjumătățire a punctelor. ”Coach, vreau să te întreb ceva. Dar de ce ne iau punctele?. Zic cum, nu știai? Nu!”

Moment uluitor dezvăluit de Dan Petrescu

Hepta

Nana Boateng a văzut clasamentul din play-off și a fost uimit când a realizat ce în Liga 1 e folosit sistemul de înjumătățire a punctelor, la finalul sezonului regulat. Dialogul a fost unul fascinant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Nana Boateng habar n-avea de sistemul de înjumătățire a punctelor

„Azi dimineață, după antrenament, Nana Boateng a venit la mine. ‘Coach, vreau să te întreb ceva. Dar de ce ne iau punctele?’. Zic cum, nu știai? ‘Nu!’. Și cum ai aflat? „M-am uitat în clasament și am văzut că e 0-0 golaverajul’. El habar n-avea. ‘E posibil așa ceva?’.

În secolul ăsta e posibil, i-am zis. Vă dați seama ce șoc a fost pentru el, n-a știut și e normal. Și el a fost pe la Manchester City, la academie, a fost prin Finlanda. Nu credea că poate să existe așa ceva. I-am zis că asta e realitatea, haide să vedem ce putem face”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Ilie Dumitrescu: Aici se face diferența între CFR și celelalte echipe

Ciprian Deac a fost din nou decisiv. A marcat exact când echipa avea mai multă nevoie de el, după golul egalizator al ilfovenilor. Rezerva Petrila a stabilit scorul final, Dan Petrescu fiind din nou inspirat la mutările făcute în timpul meciului.

”Ai nevoie de jucători care, în momentul de genul ăsta, de încărcătură, reușesc să facă diferența. Aici se face diferența între CFR și celelalte echipe. Ai Petrila, Omrani, Dugandzic pe bancă.

Reclamă

Deac e peste tot. A mutat bine Dan Petrescu la pauză, i-a introdus pe Omrani și Petrila, lucrurile s-au schimbat. A fost strategia lui dinainte de joc, a analizat adversarul și a încercat un sistem cu trei fundași, mai de siguranță. Când ai Deac cu Petrila pe părțile laterale, Debeljuh și Omrani în față, e o formulă foarte ofensivă”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Ardelenii au şase victorii la rând în campionatul României. Etapa viitoare se vor duela, în deplasare, cu Farul lui Gică Hagi. Echipa lui Dan Petrescu a acumulat 41 de puncte şi are un avans liniştitor faţă de FCSB (31) şi Universitatea Craiova (30).

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Dan Petrescu şi-a avertizat jucătorii şi după ce s-a distanţat la 10 puncte de FCSB

Dan Petrescu a ţinut să îşi avertizeze jucătorii şi le-a transmis public că lupta pentru titlu este departe de a fi încheiată. Se teme de scenariul ca una dintre rivale să nu câştige toate meciurile până la final.

Reclamă 4 / 0/3

„Până la urmă un meci îl câştigă toată echipa, nu numai doi jucători. A fost un meci greu, Voluntari a arătat foarte bine. La pauză au venit aceste schimbări şi după ce am marcat golul s-a jucat într-o singură direcţie. Din păcate a venit acea gafă personală a lui Susic. Dar dacă îl ai pe Deac în echipă, totul e posibil. E fantastic, aşa am revenit. A fost o victorie dificilă.

Meciul următor e uşor? Jucăm la Farul acasă. Sunt 3 echipe care se luptă la titlu. E şi FCSB şi Craiova, va fi o luptă tare. Nu e nicio diferenţă mare între noi. Dacă nu marca gol Ciprian Deac, nu se ştia. E posibil orice, dacă cei de la FCSB sau Craiova câştigă toate meciurile şi pot face asta, pentru că ua un lot bun, se poate întâmpla orice„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – FC Voluntari 3-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și