Închide meniul

Mihai Stoica, dat pe spate de o „perlă” din Liga 1! Gigi Becali trebuie să scoată din buzunar un milion de euro: „E un jucător gen Milinkovic-Savic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2021, 17:41

Mihai Stoica, dat pe spate de o „perlă din Liga 1! Gigi Becali trebuie să scoată din buzunar un milion de euro: „E un jucător gen Milinkovic-Savic!

Gigi Becali şi Mihai Stoica în timpul unei conferinţe de presă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a fost dat pe spate de o „perlă” din Liga 1. Oficialul roş-albaştrilor a pus ochii pe David Miculescu, puştiul de 20 de ani al celor de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Extrema „Bătrânei Doamne” nu este deloc ieftină. Un milion de euro trebuie să scoată din buzunar Gigi Becali pentru tânărul fotbalist, pe care Mihai Stoica îl aseamănă cu Milinkovic-Savic, vedeta lui Lazio.

„Miculescu, născut în 2001, este unul dintre liderii generației sale, alături de Cristi Dumitru. Este un jucător interesant, cu un fizic interesant, gen Milinkovic-Savic. A avut probleme mari în Liga 1, dar acum joacă mai bine. Dacă am vrea să-l luăm, UTA ar cere 1 milion de euro”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe contul de Facebook al FCSB.

David Miculescu, dorit de FCSB
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cotat la 150.000 de euro pe site-urile de specialitate, puştiul de 20 de ani a bifat în acest sezon 27 de apariţii pentru UTA Arad, în toate competiţiile. Acesta a reuşit şi să marcheze un gol, în victoria cu Astra Giurgiu, scor 2-1.

FCSB vrea să transfere de la Dinamo! Mihai Stoica a dezvăluit ce fotbalist vrea de la marea rivală

În afară de Miculescu, FCSB e cu ochii şi pe un jucător de la Dinamo. Nu este vorba despre orice fotbalist, ci chiar de căpitanul „câinilor”, Deian Sorescu. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a dezvăluit că îl urmărea încă din perioada în care îmbrăca tricoul celor de la ASU Poli Timişoara, în Liga 2.

Reclamă

”Deian Sorescu e semnat cu Dinamo, e foarte greu de adus, și mie îmi place foarte mult Deian Sorescu. Îmi pare rău că n-am știut, eu îl urmăream și îl vedeam jucând în Liga 2 doar atacant, și nu știam că poate juca și fundaș lateral”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe contul de Facebook al FCSB.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și