Închide meniul

Mihai Stoica e revoltat! Oficialul celor de la FCSB spune cine a făcut schimbările în meciul cu Mediaşul: „Au fost stabilite de la Bucureşti”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 decembrie 2021, 20:49

Reclamă
Mihai Stoica e revoltat! Oficialul celor de la FCSB spune cine a făcut schimbările în meciul cu Mediaşul: „Au fost stabilite de la Bucureşti

Mihai Stoica este sigur că FCSB o va detrona pe CFR Cluj dacă se ajunge la un meci decisiv

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB / SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica s-a enervat după victoria cu 1-0 a FCSB-ului de la Mediaş. Nu l-a deranjat rezultatul ci dezvăluirile care au apărut după partidă. S-a spus că Gigi Becali a dictat de acasă cele trei schimbări făcute de către Toni Petrea încă de la pauza meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e revoltat

La pauză Valentin Gheorghe, Oaidă și Dumiter au rămas la vestiare, locurile lor fiind luate de Cordea, Keșeru și Olaru. Ultimul a fost şi cel care a adus cele trei puncte în contul vicecampioanei, cu golul său din repriza secundă. Mihai Stoica s-a decis să spună totul. „Schimbările erau discutate de la Bucureşti. Trebuia clar să gândim şi meciul cu Rapid. Sunt prostii astea care se scriu prin ziare, că Gigi a decis! El nici nu ştia că Vinicius nu face deplasarea. Astea au fost nişte probleme pe care le-am decis împreună, ca Vinicius să joace la meciul cu Rapid. La 37 de ani să îl cari acolo… am făcut 7 ore până la Mediaş.

A jucat mereu şi noi am schimbat tot timpul. A jucat Miron, a jucat un meci Cristea. Era timpul să stea şi Vinicius, nu e niciun fel de problemă. Probabil că o să apară şi Haruţ pe poziţia de fundaş central pentru că e un jucător de bază, în care ne punem mari speranţe. Schimbările au fost stabilite de la Bucureşti. S-a modificat o singură schimbare. Era vorba de schimbarea lui Şut, s-a simţit ok, dar după meci nu a fost aşa bine. Era epuizat total. A rămas Şut în teren, care a făcut un meci foarte bun. Aveam nevoie, fiind 0-0, de un jucător care să accelereze şi să ne ajute pe construcţie mai mult.

Aşa se hotârăse înainte de partidă, să rămână Oaidă închizător, dar a rămas Şut, pentru că a făcut un meci foarte bun. Budescu ieşise deja la încălzire. Dacă era bun rezultatul la pauză, tot se făceau schimbările. Jucătorii ştiau dinainte că 45 de minute trebuie să dea tot ce pot. Gigi nu a avut nicio treabă. Chiar nu mă interesează ce o să zică lumea”, a declarat Mihai Stoica potrivit telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și