Închide meniul

Mihai Stoica, furios după ce a auzit declarațiile lui Laszlo Balint: „Cum să ai un asemenea discurs?”

Sebastian Cristian Publicat: 11 martie 2023, 19:49

Mihai Stoica, furios după ce a auzit declarațiile lui Laszlo Balint: Cum să ai un asemenea discurs?”

Mihai Stoica, furios după ce a auzit declarațiile lui Laszlo Balint

Mihai Stoica / Antena Sport

  • Mihai Stoica, furios după ce a auzit declarațiile lui Laszlo Balint
  • „Cum să ai un asemenea discurs?”

Mihai Stoica a fost furios după ce a auzit declarațiile lui Laszlo Balint. Antrenorul celor de la UTA a criticat dur arbitrajul la finalul meciului cu Universitatea Craiova, pierdut de echipa sa, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB nu a fost impresionat de discursul lui Laszlo Balint, ba chiar a fost scos din sărite.

Mihai Stoica, furios după ce a auzit declarațiile lui Laszlo Balint: „Cum să ai un asemenea discurs?”

„A vorbit foarte bine dar e exact invers. La CFR da, acolo a fost nenorocire, dar aici nu. Acolo a fost penalty, roşu la Deac, tot ce vrea el, dar acum să ai un asemenea discurs nu are nicun sens. De unde până unde au fost vănaţi?

Reclamă

Şi copilul ăla care l-a faultat pe Ivan e acelaşi care l-a calcat intentionat pe Octavian Popescu de la spate, intentionat. Şi după Balint vine şi ne spune că sunt vânaţi”, a declarat MM Stoica la orangesport.ro.

„Lumea ne-a luat la ochi că jucăm foarte tare. Ne dorim ca fotbalul românesc să crească în intensitate, agresivitate… ne dorim să fim bărbați și să practicăm un joc bărbătesc. Am pretenția și cerința să avem intensitate, dar suntem penalizați. Am fost luați la ochi. Cum ridicăm așa fotbalul românesc? La nivelul timpului efectiv de joc, suntem cel mai jos din Europa. La noi se fluieră orice contact.

Reclamă

Nu am vorbit cu arbitrii, ce să vorbesc? Penalty mai evident decât ăsta nu cred că poate fi. Nu o să dezarmez. Dacă a fost penalty, dă penalty. Lucrurile evidente, atât am pretenția. Portarul plonjează pe piciorul copilului, eu un copil de 17 ani, nu o să simuleze niciodată în careu. Noi am dat spații pe care nu trebuia să le dăm, au probleme defensivă, dar 10-15 minute au fost în totalitate ale noastre. Sunt 9 meciuri în play-out, acolo se joacă ori la bal, ori la spital”, au fost declarațiile lui Laszlo Balint.

Mihai Stoica l-a criticat aspru pe Leo Strizu: „Uitați-vă ce față are! E un personaj caricatural”

Mihai Stoica l-a criticat aspru pe Leo Strizu. Managerul general de la FCSB a avut cuvinte foarte dure pentru fostul antrenor în acte al Vicecampioanei României.

După ce Leo Strizu și-a anunțat demisia de la FCSB, între cei doi a existat un schimb dur de replici.

Reclamă 4 / 0/3

„Unii spun ce visează sau ce ar fi dorit să se întâmple, sunt niște aberații. OK, nu am așteptat un membru al staff-ului care întârzia. Ăsta e stilul meu. Eu am o problemă. Nu am vrut niciodată să mă înconjor de proști, de mincinoși și de impostori.

Dar cel mai grav mi s-a părut când un angajat al unui club sună jurnaliștii să le dea informații. Nu e vorba de el, nu e vorba de nimeni. Eu am vrut să îl ajut. A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat.

Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal. El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el. El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”