Închide meniul

Laszlo Balint a criticat arbitrajul după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Suntem cel mai jos din Europa! Se fluieră orice!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2023, 23:03

Laszlo Balint a criticat arbitrajul după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Suntem cel mai jos din Europa! Se fluieră orice!

Laszlo Balint

Laszlo Balint, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • UTA, învinsă de Universitatea Craiova
  • Reacția lui Laszlo Balint

Laszlo Balint a criticat arbitrajul după Universitatea Craiova – UTA 2-1. Antrenorul echipei arădene s-a plâns de maniera riguroasă de arbitraj a lui Cătălin Popa, care a fluierat la majoritatea duelurilor dintre jucători. Balint crede că „centralii” ar trebui să lase jocul mai liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint consideră că UTA ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în prelungirile meciului, după un presupus fault la puștiul Pașcalău. Faza a fost verificată la VAR, dar decizia a fost în defavoarea oaspeților.

Laszlo Balint a criticat arbitrajul după Universitatea Craiova – UTA 2-1

Am fost egalați prea repede și dintr-o naivitate foarte mare. Am avut și neșansă, avem parte de asemenea chestii în ultima vreme. În minutul 90+2, am avut penalty. E a doua deplasare consecutivă când simțim că merităm mai mult și nu obținem nimic. Pașcalău nu avea cum să simuleze, trebuie să schimbăm regulile.

Reclamă

Lumea ne-a luat la ochi că jucăm foarte tare. Ne dorim ca fotbalul românesc să crească în intensitate, agresivitate… ne dorim să fim bărbați și să practicăm un joc bărbătesc. Am pretenția și cerința să avem intensitate, dar suntem penalizați. Am fost luați la ochi. Cum ridicăm așa fotbalul românesc? La nivelul timpului efectiv de joc, suntem cel mai jos din Europa. La noi se fluieră orice contact.

Nu am vorbit cu arbitrii, ce să vorbesc? Penalty mai evident decât ăsta nu cred că poate fi. Nu o să dezarmez. Dacă a fost penalty, dă penalty. Lucrurile evidente, atât am pretenția. Portarul plonjează pe piciorul copilului, eu un copil de 17 ani, nu o să simuleze niciodată în careu. Noi am dat spații pe care nu trebuia să le dăm, au probleme defensivă, dar 10-15 minute au fost în totalitate ale noastre. Sunt 9 meciuri în play-out, acolo se joacă ori la bal, ori la spital”, a spus Laszlo Balint, conform digisport.ro.

Reclamă

UTA, învinsă de Universitatea Craiova

În al doilea meci al etapei a 30-a, ultima din sezonul regular, arădenii au cerut penalty la Craiova, în minutul 18, după ce balonul şutat de Postolachi l-a atins în mână pe Screciu. După consultarea VAR, arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nimic.

UTA a deschis scorul în minutul 39, prin Batha, cu o lovitură de cap. Craiova a egalat în minutul 52, dintr-un şut al lui Markovic, deviat de Erico da Silva, iar Koljic a marcat pentru 2-1 în minutul 65.

În minutul 86 arădenii au trecut pe lângă gol la o ocazie importantă a lui Otele – lovitură de cap respinsă de Laurenţiu Popescu în transversală, iar Rivaldinho a respins de pe linia porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Craiova se află pe locul al patrulea în clasament, cu 54 de puncte, la egalitate cu FCSB, iar UTA e pe 14, cu 27 de puncte.

Elvir Koljic: „Sigur că ne gândim la titlu!”

Atacantul oltenilor este optimist în ceea ce privește lupta din play-off și crede că formația sa are șanse la titlu.

„A fost un meci foarte greu cu o echipă foarte puternică. Am suferit 90 minute, dar am întors rezultatul. Toată echipa a făcut un meci foarte bun și meritam să câștigam. Important e pentru noi să câștigăm toate meciurile și eu sper să intrăm cu ambiție în play-off. Sper să jucăm și mai bine decât acum și să urcăm în clasament. Sigur că ne gândim și la titlu.

Eu mă simt foarte bine acum, sper să joc bine și să continuăm tot așa. Toate echipele din Liga 1 sunt bune, așa că pentru noi e important să câștigăm, nu contează diferența de scor. Sezonul ăsta va fi foarte interesant, se vor bate multe echipe la campionat, sper să avem noroc”, a declarat Elvir Koljic, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 17:18
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”