Închide meniul

Mihai Stoica l-a ironizat pe Adi Popa: „Săracul, ce e în sufletul lui!” Declarații acide la adresa CSA Steaua!

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 10:04

Reclamă
Mihai Stoica l-a ironizat pe Adi Popa: Săracul, ce e în sufletul lui!” Declarații acide la adresa CSA Steaua!

Mihai Stoica l-a ironizat pe Adi Popa

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica l-a ironizat pe Adi Popa, după ce cei de la CSA Steaua au primit dreptul de a se asocia cu un privat, în privința obținerii dreptului la promovare. Managerul general de la FCSB a avut o serie de declarații acide la adresa „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Vasile Dîncu a retras proiectul de lege pentru modificarea Legii Sporturilor, singura variantă a celor de la CSA Steaua pentru a juca în Liga 1 este asocierea cu o entitate privată.

Mihai Stoica l-a ironizat pe Adi Popa

Mihai Stoica nu a ratat șansa de a trimite noi săgeți către cei de la CSA Steaua, după ce roș-albaștrii au ajuns la varianta de a se asocia cu un privat. Cel vizat de ironiile managerului general de la FCSB a fost Adi Popa, cel care este un susținător al trupei Armatei.

Mă gândesc doar la Adi Popa, săracul, ce e în sufletul lui acum. Nu erau echipa Armatei, acum iar merg în privat? Cum o să poată Armata Română să trăiască fără echipă de fotbal? Există băieți care au jucat și ei pe-acolo, care câștigau mai mult decât ministrul Apărării Naționale.

Vă dați seama? Și atunci întreb, eu am făcut Armata, când trecea un subofițer îl salutam cu mâna la chipiu. Dacă era ofițer superior îl salutam în pas de defilare.

Reclamă

Cum aș saluta un fotbalist care câștigă mai mult decât un ministru? Ce ar trebui să fac în situația asta? Sunt întrebări fără răspuns pentru mine”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Soluțiile prin care CSA Steaua poate promova în Liga 1

Soluțiile prin care CSA Steaua poate promova în Liga 1. Oficialii Clubului Sportiv al Armatei ar fi decis să schimbe forma de organizare a clubului. În momentul de față, CSA Steaua nu are drept de promovare. Chiar dacă s-a clasat pe loc direct promovabil, echipa militară este blocată în Liga a 2-a, din cauza formei actuale de organizare.

Acum, fanii echipei militare s-ar fi decis să înființeze o asociație. Aceștia ar urma să preia clubul, pentru a-i garanta dreptul la promovarea în Liga 1. Bineînțeles, promovarea ar fi posibilă doar în cazul în care fotbaliștii lui Daniel Oprița vor termina sezonul viitor pe un loc care ar permite acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Asociația Steliștilor 1947, au oferit o serie de detalii cu privire la o posibilă schimbare a formei de organizare. Potrivit acestora, oficialii formației din Ghencea sunt hotărâți să schimbe forma de organizare a clubului.

Totuși, cei de la AS47 menționează că indiferent de forma de organizare pe care clubul o va avea, brandul „Steaua” va fi protejat. Fanii celor de la CSA Steaua doresc să evite un nou conflict, după procesele pe care formația încă le poatră cu Gigi Becali și FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și