Închide meniul

Soluțiile prin care CSA Steaua poate promova în Liga 1. Echipa Armatei își va schimba forma de organizare

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2023, 18:01

Reclamă
Soluțiile prin care CSA Steaua poate promova în Liga 1. Echipa Armatei își va schimba forma de organizare

Bogdan Chipirliu, prima reacţie după ce a fost din nou "eroul" lui CSA Steaua

Bogdan Chipirliu a marcat în minutul 90+6/ Hepta

Soluțiile prin care CSA Steaua poate promova în Liga 1. Oficialii Clubului Sportiv al Armatei ar fi decis să schimbe forma de organizare a clubului. În momentul de față, CSA Steaua nu are drept de promovare. Chiar dacă s-a clasat pe loc direct promovabil, echipa militară este blocată în Liga a 2-a, din cauza formei actuale de organizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, fanii echipei militare s-ar fi decis să înființeze o asociație. Aceștia ar urma să preia clubul, pentru a-i garanta dreptul la promovarea în Liga 1. Bineînțeles, promovarea ar fi posibilă doar în cazul în care fotbaliștii lui Daniel Oprița vor termina sezonul viitor pe un loc care ar permite acest lucru.

Soluțiile prin care CSA Steaua poate promova în Liga 1. Suporterii doresc să protejeze brandul „Steaua”

Cei de la Asociația Steliștilor 1947, au oferit o serie de detalii cu privire la o posibilă schimbare a formei de organizare. Potrivit acestora, oficialii formației din Ghencea sunt hotărâți să schimbe forma de organizare  a clubului.

Totuși, cei de la AS47 menționează că indiferent de forma de organizare pe care clubul o va avea, brandul „Steaua” va fi protejat. Fanii celor de la CSA Steaua doresc să evite un nou conflict, după procesele pe care formația încă le poatră cu Gigi Becali și FCSB.

„Clubul Steaua lucrează la o nouă formă de organizare, care probabil va fi o asociație.

Reclamă

AS47 a oferit un mic suport juridic clubului pentru realizarea acestui obiectiv.
Investitorii au purtat discuții cu cei din club. Singura necunoscută rămâne dacă actele vor fi terminate în timp util pentru sezonul acesta. Totul se află acum pe masa Ministerului.

Știm că s-a găsit soluția juridică pentru a proteja brandul Steaua, acesta fiind, pentru toți cei ce iubesc clubul, cel mai important aspect!”, se arată în comunicatul AS47.

Varianta asocierii cu un privat nu ar fi exclusă de oficialii clubului

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, oficialii formației din Ghencea ar fi primit acceptul celor din MaPN pentru asocierea cu un privat. Conform sursei citate anterior, Federația Română de Fotbal ar fi de acord cu schimbarea formei de organizare. Totuși, acest lucru va trebui să se întâmple până la data de 6 august, atunci când va începe noul sezon din Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

Este greu de crezut că suporterii Stelei vor accepta asocierea cu o entitate privată, date fiind conflictele din trecut cu Gigi Becali și situația creată de latifundiarul din Pipera. Este de așteptat ca, în cazul în care CSA Steaua se va asocia cu un privat fanii să reacționeze negativ la aceste vești.

Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare

„În momentul în care am semnat, mi s-a spus că se va rezolva. Până când vom disputa primul meci și vom avea drept de promovare. Ceea ce nu s-a întâmplat. Am terminat pe 2, fără niciun rezultat. Am înțeles de la colegi că unii și-ar lua banii (n.r.- primele de promovare). Au stipulată în contract o altă clauză.
Ceilalți, probabil, va trebui să ne judecăm. Unii și-i vor lua, iar alții nu sau și-i vor lua prin proces. Sunt bani pe care ar trebui să-i luăm pentru că ne-am îndeplinit obiectivul”, a declarat Laurențiu Corbu pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și