Închide meniul

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea. Câţi bani a ajuns să ceară Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 ianuarie 2023, 15:14

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea. Câţi bani a ajuns să ceară Gigi Becali

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea

Andrei Cordea ar putea pleca de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Au apărut detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea. Echipa din Bundesliga îl doreşte pe jucătorul de 23 de ani, dar încă nu s-a înţeles la bani cu Gigi Becali. Patronul lui FCSB şi-a redus pretenţiile financiare, dar ultima propunere primită nu este pe placul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 50.000 de euro de la Academica Clinceni, Cordea poate aduce în conturile vicecampioanei României o sumă uriaşă.

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea

Jurnaliştii cotidianului Augsburger Allgemeine au tratat pe larg posibilitatea ca transferul lui Cordea să se realizeze. Aceştia l-au contactat pe managerul lui Augsburg, Stefan Reuter, dar fostul internaţional german a refuzat să comenteze.

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali le cere nemţilor, în acest moment, 4 milioane de euro. În luna noiembrie patronul roş-albaştrilor nu îşi dorea să renunţe la Cordea fără 5 milioane de euro. Şefii clubului din Bundesliga evită însă să achite atât de mlt. Ultima lor ofertă este de aproximativ 3 milioane de euro.

Agentul extremei dreapta, Adrian Neaga, a recunoscut, zilele trecute, că mutarea are şanse de realizare. Augsburg, echipa aflată pe locul 14 în prima ligă a Germaniei, insistă pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai vicecampioanei României.

Reclamă

Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. Anul 2022 cred că a fost anul lui. Bundesliga e un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a precizat Neaga, potrivit sport.ro.

Cordea a înscris 5 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. În total, în toate competiţiile, are 8 goluri şi 5 assist-uri în 30 de meciuri.

Ilie Dumitrescu, mesaj categoric în privinţa lui Andrei Cordea

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar în privinţa lui Andrei Cordea, mijlocaşul de la FCSB. Fostul internaţional român este de părere că jucătorul trebuie să plece de la gruparea roş-albastră, deoarece traversează un moment foarte bun al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

În contextul transferului lui Andrei Cordea, Ilie Dumitrescu a găsit şi jucătorul potrivit pentru a-l înlocui pe acesta. „Mister” susţine că David Miculescu, pentru care Gigi Becali „a spart banca” şi a plătit 1,7 milioane de euro, va fi următoarea „stea” de la FCSB.

Văd o mutare naturală. Sunt jucători pe același post. Ai pe Miculescu, s-a investit foarte mult, asta ar fi o mutare inteligentă. Cordea a fost cel mai bun jucător de la FCSB, a fost într-o formă foarte bună. Eu cred că trebuie să plece Cordea, dacă se poate”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a avut şi o ofertă din MLS pentru Andrei Cordea. „Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus latifundiarul din Pipera în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și