Închide meniul

Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Pablo Cortacero, după retrogradarea lui Dinamo: „A fost o chestiune ascunsă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 iunie 2022, 20:04

Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Pablo Cortacero, după retrogradarea lui Dinamo: „A fost o chestiune ascunsă!

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica l-a pus la zid pe Pablo Cortacero după retrogradarea lui Dinamo. Managerul general de la FCSB crede că afaceristul spaniol a sabotat echipa din Ștefan cel Mare, prin contractele uriașe pe care le-a încheiat cu jucătorii spanioli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acolo a fost o chestie ascunsă, nici acum nu-mi dau seama ce a fost. Chestia asta cu Cortacero, cu contracte imense pentru nişte jucători care nu erau nimic. Când am auzit contractele, am căutat şi eu să văd jucătorii. Nu înţelegeam. Un jucător care juca pe 5-6 mii şi ţi-ar fi venit pe 8-10 mii, tu îi dai 18.000. Altuia 30 de mii. Ce se înseamnă asta? A fost ceva dubios, nu ştiu cine a gândit-o şi cum a gândit-o.

Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Pablo Cortacero, după retrogradarea lui Dinamo

Sentimente amestecate, de aia nici nu am comentat după. Podul era plin de ironii, dar nu e momentul. Au ajuns prea jos şi nu e niciun semn de bărbărţie să ironizezi pe cineva care a ajuns atât de jos. Nu-ţi poate răspunde în niciun fel şi atunci ce ai făcut? E cumplit ce s-a întâmplat, dar red că ar fi trebuie să retrogradeze mai de mult, nimeni nu ar fi asistat la agonia asta. Exact agonie a fost, a durat prea mult”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Pablo Cortacero a venit la conducerea lui Dinamo în august 2020, preluând clubul din Ștefan cel Mare de la Ionuț Negoiță. Deși inițial a anunțat investiții masive, Cortacero a dispărut din peisaj, în timp ce Dinamo aducea jucători pe salarii uriașe.

Borja Valle avea în contract un salariu lunar de 33.000 de euro. Diego Fabbrini era remunerat, pe hârtie, cu 18.000 de euro, Adam Nemec cu 15.000 de euro, Janusz Gol cu 20.000 de euro. Antrenorul de atunci al „câinilor”, Cosmin Contra, avea un salariu de 30.000 de euro.

Reclamă

La un an după venirea lui Cortacero, Dinamo a intrat în insolvență, iar acum a retrogradat în Liga 2, pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului.

Victor Pițurcă: „Retrogradarea lui Dinamo a fost previzibilă!”

Fostul selecționer nu e surprins că echipa din Ștefan cel Mare a căzut în eșalonul secund. Victor Pițurcă crede însă că Liga 1 va fi mai săracă fără alb-roșii.

„Retrogradarea lui Dinamo a fost previzibilă, pentru că echipa a jucat foarte slab. Înțeleg cu greu de ce Dinamo a jucat atât de prost, deoarece Dinamo nu avea jucatori atât de slabi. Au ajuns să joace și cu o echipă de Liga a 2-a și să nu conteze în joc, deci au meritat pur și simplu să retrogradeze.

Reclamă 4 / 0/3

Păcat în primul rând pentru acest club și pentru acest nume, este păcat ca Dinamo să nu mai fie în prima ligă și este păcat să fie Mioveni sau Hermannstadt. Dinamo este Dinamo, are în spate sute sau chiar milioane de suporteri, era un plus pentru campionatul nostru care oricum este slab.

Clar în campionat nu mai sunt oamenii de fotbal de altădată, nu mai sunt profesioniști, oameni care au jucat fotbal s-au integrat unii care n-au reușit în meseria lor și au venit în fotbal și acesta este și unul dintre motivele pentru care a ajuns fotbalul atât de jos”, a spus Victor Pițurcă, conform sptfm.ro.

Dinamo a retrogradat pentu prima dată în istoria de 74 de ani a clubului după ce a pierdut barajul cu „U” Cluj, 1-3 la general.

Dinamo a avut nu mai puțin de cinci antrenori de-a lungul sezonului dezastruos și a folosit peste 50 de jucători.

Jucătorii de la Dinamo pleacă rând pe rând

Gabriel Torje se transferă la Farul lui Gică Hagi, după despărţirea de Dinamo. Mijlocaşul de 32 de ani a reziliat deja contractul cu echipa din Ştefan cel Mare va ajunge la dobrogeni.

Cosmin Matei a fost deja prezentat la Sepsi. Acesta va evolua timp de 2 sezoane la Sfântu Gheorghe.

Şi Steliano Filip vrea cu orice preţ să plece de la Dinamo, după ce echipa a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2. Filip, care mai are un an de contract, e dispus la orice sacificiu să fie lăsat să plece.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și