Închide meniul

Mihai Stoica, replică tăioasă pentru Nicolae Dică: „Băi, omule! Ai 20 de ani de fotbal, dar uiţi repede!” Ce l-a iritat pe managerul general de la FCSB

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 9:06

Mihai Stoica, replică tăioasă pentru Nicolae Dică: „Băi, omule! Ai 20 de ani de fotbal, dar uiţi repede! Ce l-a iritat pe managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, replică acidă pentru Nicolae Dică

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Mihai Stoica, replică pentru Nicolae Dică
  • Ce a spus managerul general al FCSB

Schimbul de replici a început după ce Mihai Stoica a dezvăluit că jucătorii au fost de acord ca Toni Petrea să fie antrenorul lor, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. În replică, Dică a spus că nu a auzit niciodată ca managerul să vină să propună nume de antrenor jucătorilor. Mihai Stoica nu a rămas dator şi i-a adus aminte un episod în care Nicolae Dică era jucător la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, replică tăioasă pentru Nicolae Dică

„Băi, omule! Ai 20 de ani în fotbal, dar uiți repede. M-am consultat în legătură cu numirea unui antrenor chiar cu generația lui. M-am consultat cu Petre Marin, Ghionea, Rădoi, am vorbit să-l punem pe Zenga. A uitat Dică. Asta e. Era anul de grație 2004, după plecarea lui Pițurcă”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Nicolae Dică: „Hai să fim serioşi!”

Nicolae Dică s-a arătat surprins de declaraţiile date de Mihai Stoica, cu privire la numirea lui Toni Petrea pe banca celor de la FCSB.

Reclamă

Hai să fim serioşi, păi am jucat şi eu vreo 20 de ani fotbal şi nu mi s-a întâmplat până acum să vină preşedintele să zică <<Băi băieţi, pe cine vreţi antrenor? Pe x, y, şi z?>> şi noi să sărim <<îl vrem pe x>>”, a declarat Nicolae Dică pentru sursa mai sus citată.

Cum a ajuns Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali a făcut noi dezvăluiri despre numirea lui Toni Petrea la FCSB. Patronul echipei a spus că a avut o listă cu 3 nume. Primul sunat de Becali nu a răspuns.

Reclamă

Gigi Becali l-a readus pe Toni Petrea la echipă. Becali a dezvăluit că acesta nu a fost prima variantă, însă a fost primul care a răspuns la apel. Becali l-ar fi vrut și pe Ilie Poenaru, însă regulamentul nu îi permite să antreneze 3 echipe într-un sezon. Poenaru a antrenat Academica Clinceni, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș.

„L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele.

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF