Închide meniul

Mihai Stoica și-a adus aminte de schimbarea ordonată de Gigi Becali, pe Giulești: ”I-am dat telefonul. Era spectacol cu el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2022, 8:36

Mihai Stoica și-a adus aminte de schimbarea ordonată de Gigi Becali, pe Giulești: ”I-am dat telefonul. Era spectacol cu el”

Mihai Stoica îl compară pe Alexandru Pantea cu Roberto Carlos

Hepta

Mihai Stoica și-a adus aminte de un moment incredibil din istoria celor de la FCSB. Cu 10 ani în urmă, Gigi Becali a ordonat o schimbare în timpul meciului cu Rapid, dar Mihai Stoichiță nu l-a ascultat. Asta chiar dacă antrenorul a fost filmat vorbind la telefon în timpul derby-ului cu patronul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu i-am dat telefonul lui Stoichiţă în Giuleşti. Gigi spunea că ia Bicfalvi al doilea galben şi să-l scoată. Stoichiță nu voia, că a vorbit el cu jucătorul și nu ia. I-am zis lui Gigi: «Nu vrea, nu vrea să-l scoată».

Mihai Stoica, episod incredibil cu Becali și Stoichiță

I-am dat telefonul: «Ia şi vorbeşte tu». Era spectacol cu Stoichiţă. E omul cel mai puţin stresat pe care l-am văzut vreodată”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Totul s-a petrecut în repriza a doua a partidei de pe Giulești, disputată în aprilie 2012. Atunci, Stoichiță nu a vrut să respecte dorința lui Becali, cu care s-a contrazis la telefon.

Stoica, val de ironii la adresa lui Dan Petrescu

Mihai Stoica a lansat un val de ironii la adresa lui Dan Petrescu, după ce FCSB a câştigat derby-ul din Gruia şi a relansat lupta la titlu. La finalul partidei, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Reclamă

„Nimeni nu-i poate spune lui Petrescu faptul că se spune arbitru şi nu ‘albitru’? Că nu-i spunem ‘Petlescu’. Îi spune Petrilă lui Petrila. Chiar nimeni nu-i poate spune că e arbitru, nu ‘albitru’? E jenant ce zice Petrescu. E jenant să spui că nu e roşu şi că a greşit ‘albitrul’ şi Olaru e la spital.

Şi după să spui că ‘Petrilă’, cum îi spune el, Petrila, cum îi spunem noi, că a scăpat singur cu portarul. E jenant ce a spus Petrescu, precum toate discursurile lui Petrescu din ultima perioadă„, a spus Mihai Stoica.

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Petrescu este convins că faultul făcut de Mateo Susic la Darius Olaru nu a fost unul violent, care să merite acordarea unui cartonaş roşu.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’. Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tacem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă, înainte să fie criticat de Mihai Stoica.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și