Închide meniul

Miracol la CFR Cluj! După mult amar de vreme, Dan Petrescu este în sfârșit fericit. „Până la iarnă”

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2021, 16:59 / Actualizat: 14 octombrie 2021, 18:43

Miracol la CFR Cluj! După mult amar de vreme, Dan Petrescu este în sfârșit fericit. „Până la iarnă

Dan Petrescu este în sfârșit fericit

Hepta

  • Miracol la CFR Cluj
  • Dan Petrescu este în sfârșit fericit

În următoarea etapă, CFR Cluj va juca împotriva Rapidului. Dan Petrescu e pe cale să mai primească un fundaș central chiar înainte de meci, dar „Bursucul” e prudent și nu se bucură prea devreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e în sfârșit fericit la CFR Cluj

„Cel mai important lucru este că nu avem niciun accidentat și eu sunt foarte fericit. Trebuie să aleg acum… o să am probleme să aleg. Până acum altele erau problemele. Jucătorii erau accidentați. Mi se pare că sunt mult mai bine fizic toți. Acum trebuie să aleg eu cel mai bun 11 și să începem să câștigăm. Asta trebuie să faci la CFR, să câștigi meciuri.

Nu știu ce s-a întâmplat cu fundașul central, am înțeles că e posibil să vină un fundaș central, dar să vedem cu viza medicală, să vedem ce se întâmplă. În momentul de față, dacă e tot lotul valid, eu sunt mulțumit cu ce am la dispoziție. Până la iarnă”, a spus Dan Petrescu.

Reclamă

Wilfried Kanon este fundașul așteptat să ajungă în Gruia. Ivorianul vine la CFR din postura de jucător liber de contract. 1.500.000 de euro este cota de piață al fotbalistului care are 50 de selecții la națioanala Coastei de Fildeș.

CFR Cluj a ratat transferul lui Facundo Ferreyra

CFR Cluj a negociat cu Facundo Ferreyra timp de aproape două săptămâni. Jucătorul chiar a venit în România, iar mutarea părea doar o chestiune de timp. Cu toate acestea, conducerea CFR-ului a anunțat că tranzacția a picat din cauza faptului că pretențiile jucătorului s-au schimbat brusc la 180 de grade.

Reclamă

„Da, a căzut cu Facundo. Prea mulți agenți și prea multe pretenții diferite față de cele inițiale la care ne înțelesesem. După ce a venit aici, ne-am trezit că erau alte condiții pe care le doreau și diferența dintre unele și altele erau destul de mari”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

Facundo Ferreyra a fost adus în fotbalul european de către Mircea Lucescu, în 2013, din Argentina. Șahtior Donețk plătea atunci 7 milioane de euro în schimbul serviciilor sale. Ulterior, a fost împrumutat pentru un sezon la Newcastle United, după care a evoluat pentru echipe precum Benfica, Espanyol sau Celta.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc