Închide meniul

Mircea Lucescu, emoţionat când a intrat pe noul Stadion Giuleşti. „E plăcut, e ca la teatru!”. Ce le-a transmis fanilor înainte de inaugurarea arenei

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2022, 15:47

Mircea Lucescu, emoţionat când a intrat pe noul Stadion Giuleşti. „E plăcut, e ca la teatru!. Ce le-a transmis fanilor înainte de inaugurarea arenei

Mircea Lucescu, prima apariţie pe Stadionul Giuleşti

Rapid TV

  • Mircea Lucescu a ajuns pe Stadionul Giuleşti
  • Ce le-a transmis fanilor Rapidului de pe noua arenă

Mircea Lucescu s-a întors, după un deceniu, în Giuleşti. Cel mai titrat antrenor român a intrat pe noul stadion al Rapidului, care va fi inaugurat sâmbătă. „Il Luce” va sta chiar pe bancă în primul meci care se va disputa pe arena de 39 de milioane de euro, amicalul de Old-Boys cu Poli Timişoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu a revenit după un deceniu pe stadionul echipei pe care a făcut-o campioană, în 1999. Ultima dată a venit din postura de adversar, într-o partidă de verificare a celor de la Şahtior. Vizibil emoţionat, tehnicianul de 76 de ani a avut un mesaj pentru fanii grupării din Grant.

Mircea Lucescu, prima apariţie pe noul Stadion Giuleşti: „E unul dintre cele mai frumoase stadioane!”

Ceva care mi-l doream foarte tare, încă din perioada ai. Astăzi îmi aduc aminte cum dădeam cu T-urile apa de pe teren sau când îngheţa trăgeam prelatele alea pe care le cumpărase Copos ca să curăţăm terenurile. Acum nu va mai fi nevoie. E unul dintre cele mai frumoase stadioane, familiale…primitoare. Tribunele sunt foarte aproape de teren, să sperăm că nu vor arunca pe teren cu obiecte. Odată cu stadionul ăsta, care e un semn de civilizaţie, şi partea mai dificilă a suporterilor să se stăpânească. Stadionul poate să contribuie foarte mult la educaţia sportivă a suporterilor. Nu mai e loc de injurii.

Reclamă

E plăcut să vii aici, e ca la teatru. Şi aşa e teatrul aproape, dar acum nu se mai vede. Acest stadion va face ca echipa să crească, ca atare. Vor simţi alte responsabilităţi face de cele pe care le-au avut până acum„, a declarat Mircea Lucescu pentru Rapid TV.

Lucescu speră ca şi Dinamo să reuşească să calce pe urmele rivalelor Rapid şi Steaua. Îşi doreşte să fie construită o arenă ultramodernă şi în Ştefan cel Mare.

Reclamă

Îmi doresc şi ca Dinamo să aibă un astfel de stadion pentru că sunt brand-uri naţionale. Revenirea acestor echipe nu face decât să creezi din nou acea stare de competiţie extraordinară pe care noi am avut-o în nişte ani în care noi aveam rezultate în Europa. Steaua are un stadion excelent, Rapid şi unul excelent… cu mai mare intimitate. Să facă şi Dinamo acelaşi lucru. Începe să arătăm altfel, infrastructura e baza performanţei. Un stadion române şi ăsta e sufletul suporterilor. Jucătorii şi antrenorii mai pleacă, dar asta e casa suporterilor„, a mai spus Lucescu.

Mircea Lucescu este dezamăgit că, din cauza războiului, nu a putut să vină alături de jucătorii săi de la Dinamo Kiev.

Eu am promis că voi aduce o echipă mare şi o să mă ţin de cuvânt. Aş fi vrut să facem această chestie cu Dinamo Kiev, dar nu s-a putut din cauza situaţiei. Am promis că inaugurarea unui stadion se poate face cu o echipă mare. Sunt mulţumit pentru că istoria Rapidului se împleteşte şi cu istoria familiei Lucescu. Şi cu mine, şi cu Răzvan, a fost o perioadă extraordinară„, a precizat „Il Luce”.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu, la inaugurarea Stadionului Giuleşti

Fanii s-au îngrămădit să îşi cumpere bilete pentru meciul de gală care este programat pe 26 martie. Evenimentul va fi sold-out, iar Mircea Lucescu, care are Covid-19, este aşteptat să stea pe bancă.

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului. Cel mai titrat antrenor al României, și campion cu Rapid în 1999, Mircea Lucescu, revine pe banca rapidistă la meciul de Old-Boys ce se va disputa sâmbătă, la inaugurarea noului Giulești.

Rapid, cu nume grele pe teren, va întâlni formația de Old-Boys a Politehnicii Timișoara. Spectacolul inaugurării va începe de la ora 15:00, urmând ca spectacolul Old-Boys să se desfășoare în jurul orei 18:00. Main event-ul serii, jocul amical dintre Rapid și Politehnica Timișoara, va avea loc la 20:30. Vom reveni cu mai multe surprize ale acestui eveniment!„, au transmis oficialii Rapidului pe contul de Facebook.

Cu o zi în urmă, fanii Rapidului au aflat care sunt foştii jucători care vor participa la meciul legendelor Rapidului cu cele ale lui Poli Timişoara. Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu sunt foştii fotbalişti care vor intra pe gazonul noului stadion.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”