Închide meniul

Mircea Lucescu nu îl iartă pe Şumudică! Anunţ după demiterea de la CFR: Unde a greşit acesta

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 septembrie 2021, 23:33

Mircea Lucescu nu îl iartă pe Şumudică! Anunţ după demiterea de la CFR: Unde a greşit acesta

Hepta

Mircea Lucescu, ieşire frontală la adresa fostului antrenor de la CFR Cluj, Marius Şumudică. Il Luce îl taxează pe Şumudică şi nu este de acord cu comportamentul acestuia avut imediat după eliminarea din Europa League, în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu nu îl iartă pe Şumudică! Anunţ după demiterea de la CFR

Mircea Lucescu spune că antrenorul n-a avut experiența necesară să facă performanță în Europa şi taxează comportamentul lui Şumi-gol de după eliminarea din Europa League. După eliminarea din Europa League, Marius Şumudică a fost înlocuit pe banca CFR-ului cu Dan Petrescu.

„Din afară nu putem judeca foarte bine. E posibil ca Șumudică să nu aibă experiența necesară pentru meciurile din cupele europene, sunt cu totul și cu totul diferite. Deși Marius e un antrenor foarte bun.

Sau e posibil ca lotul format de conducere să nu fi fost unul competitiv. Una e să câștigi campionatul, altceva e să ajungi în grupele Ligii Campionilor sau Europa League”, a declarat Mircea Lucescu, conform digisport.ro.

Dănuţ Lupu l-a taxat pe Marius Şumudică

Şi fostul jucător de la Dinamo şi Rapid, Dănuţ Lupu, l-a atacat pe Marius Şumudică. „Șumudică a făcut iar un gest pe care eu nu îl agreez și nu sunt de acord cu el. Nu trebuia să sune pe nimeni, nici să se filmeze când a găsit poarta închisă. Ne pricepem la circ, suntem primii la circ.

Reclamă

El a găsit o poartă închisă. Dacă pleca, atunci nu se mai întâmpla nimic”, a spus Dănuț Lupu, conform prosport.ro.

CFR Cluj, în grupele Conference League

CFR Cluj a ajuns în cele din urmă în grupele Conference League și are șanse mari să treacă de o grupă cu Alkmaar și Jablonec, respectiv Randers.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mircea Lucescu, atac dur la adresa lui Marius Şumudică
  • Mircea Lucescu ştie de ce nu a făcut Şumudică performanţă la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și