Închide meniul

Mircea Rednic, aproape de revenirea la Dinamo. Anunţul făcut de conducerea clubului, după ce Dario Bonetti a fost dat afară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 23:43

Mircea Rednic, aproape de revenirea la Dinamo. Anunţul făcut de conducerea clubului, după ce Dario Bonetti a fost dat afară

Mircea Rednic, transferuri pe bandă rulantă la Dinamo

SportPictures / Sport Pictures via hepta

Răzvan Zăvăleanu a spus că, în acest moment, principalul favorit pentru a antrena Dinamo este Mircea Rednic. Anunţul a fost făcut imediat după ce Dario Bonetti a fost demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut un motiv foarte bine întemeiat, am așteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam cu domnul Bonetti, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat… Noi i-am trimis o propunere de reziliere, pe care nu a semnat-o, iar dumnealui nu a mai avut niciun fel de discuție cu noi, decât prin intermediul avocaților. El a fost plătit la zi înainte de a trimite această propunere.

Nu știu care a fost situația cu boala, dar cert este că s-a așteptat o terminare amiabilă a acestui contract. Această reziliere nu s-a întâmplat, astfel că după înfrângerea rușinoasă cu FCSB s-a ajuns aici.

Domnul Bonetti are dreptul să conteste această decizie în instanță. În pole-position pentru postul de antrenor se află domnul Rednic, dar până la pauză internațională ar putea rămâne antrenor interimar domnul Colceag. Eu nu particip la discuțiile de natură tehnic, nu aleg jucătorii și antrenorii, doar alegem pachete care țin de contract. Ne asigurăm că totul este în regulă acolo, nu intervenim în decizii de natură sportivă„, a spus Răzvan Zăvăleanu la digisport.ro.

Dario Bonetti a fost demis de la Dinamo

Dinamo nu avea voie să înceapă negocierile cu un alt antrenor înainte ca situația lui Bonetti să fie clarificată. Mircea Rednic este favorit să ajungă în Ștefan cel Mare, în locul italianului. Bonetti a plecat în Italia la scurt timp după umilinţa din Derby de România, 0-6 cu FCSB. Antrenorul „câinilor” a fost acuzat de Iuliu Mureșan că lipseşte nemotivat şi că există riscul să îi fie „rupt” unilateral contractul, ceea ce s-a și întâmplat.

Reclamă

Mircea Rednic: „Vin la Dinamo oricât de greu ar fi!”

Mircea Rednic a anunțat că este dispus să revină la Dinamo, indiferent de situația delicată traversată de club.

Am fost la discuții cu Badea, dar încă situația lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Mircea Rednic pentru sporttotalfm.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și