Închide meniul

Mircea Rednic, atac la un jucător după Dinamo – CFR Cluj 0-3: „Echipa trebuie să câștige, nu să dai tu gol! Dacă nu va pasa, va sta pe bancă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2021, 11:14

Mircea Rednic, atac la un jucător după Dinamo – CFR Cluj 0-3: „Echipa trebuie să câștige, nu să dai tu gol! Dacă nu va pasa, va sta pe bancă

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo

Hepta

Mircea Rednic i-a transmis un mesaj dur lui Mirko Ivanovski, după ce Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-3. Rednic i-a reproșat nu Ivanovski că nu le-a pasat colegilor și a încercat să finalizeze de unul singur. Antrenorul i-a transmis atacantului macedonean că va trebui să fie altruist dacă vrea să mai joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Greu nu îmi e. Îmi fac meseria. Jucătorii fac eforturi. Sunt limite, dar ei fac eforturi, îi văd la antrenament. Am intrat cu teamă. E important ca echipa să câștige, nu să dai tu gol. Ivanovski aleargă mult, se bate, nu a fost ușor nici pentru el. Data viitoare o să paseze, dacă vrea să joace. Dacă nu, va sta pe bancă, am soluții pentru atac”, a spus Mircea Rednic.

Citește și:

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Dan Petrescu, victorie în fața lui Mircea Rednic

Dinamo – CFR Cluj, meci contând pentru etapa cu numărul 15 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria clară a oaspeților, scor 3-0. Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

În urma acestui rezultat, Dinamo încheie turul de sezon regulat cu numai 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, campioana României s-a distanțat în fruntea clasamentului la 9 puncte de rivala FCSB și la 11 de Universitatea Craiova.

”Bine că s-a terminat. Începe campionatul de la meciul cu Voluntari. Am luat gol din neatenție. În repriza a doua am fost egoiști. Știam că o să fie greu. Cei care au venit acum au adus un plus. Am crescut în talie. Sunt sigur că la meciul cu Voluntari vom arăta foarte bine. Greu nu îmi e, îmi fac meseria. Ei fac eforturi.

Reclamă

Au intrat cu teamă. Nu a fost ușor. Data viitoare să joace. Dacă nu, să stea pe bancă! Deian nu e fundaș dreapta chiar dacă el se încăpățânează. Va urca mai sus. Clubul e mai important decât interesul lor. CFR va câștiga iar campionatul. Se vede. E ușor pentru antrenor. Mă durea capul când am văzut cine intră la ei”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și