Închide meniul
Video

Mircea Rednic, discurs manifest după anunțul că fanii ar putea reveni pe stadioanele din România. „Vin o jumătate de oră, pac, pac… și apoi se duc acasă!”. Ce l-a înfuriat pe antrenorul lui Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 13:38 / Actualizat: 21 noiembrie 2021, 16:04

Mircea Rednic, nemulțumit de modul în care vor fi aplicate măsurile de relaxare

Hepta

Se pot vinde bilete pentru numai 30% din capacitatea arenei pentru persoanele vaccinate. Nemulțumirea „Puriului” este în privința orei până la care fanii pot urmări partidele. Aceștia pot fi prezenți, pe stadion, numai în intervalul orar 05:00 – 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, reacție dură la adresa autorităților sanitare

Poate fi un plus (n.r. revenirea fanilor). Dar noi jucăm la 20:30. Vin o jumătate de oră… pac, pac, pac și apoi pleacă spre casă oamenii. De la ora 21:00 se plimbă Covid-ul pe stradă. Până la 21:00 doarme, după iese pe stradă… mai ales la stadioane că acolo se simte bine. Sunt stadioanele închise și e aer condiționat.

Degeaba le dăm drumul dacă vedeți că toate meciurile importante se joacă după ora 20:30. Nu are rost. Eu zic să se mai gândească, să aștepte un pic și să dea drumul în ianuarie până la ora 11. Normal că avem nevoie de susținerea suporterilor, chiar dacă te înjură. Te înrăiește! Măcar te face să dai totul„, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Meciul dintre FC Voluntari și Dinamo, din această etapă, este programat luni, de la ora 20:30. Va putea fi urmărit în format LIVE TEXT de pe AS.ro.

Condițiile în care fanii ar putea reveni pe stadioanele din România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență pregătește relaxarea măsurilor anti-Covid impuse pe 25 octombrie. Și competițiile sportive ar putea beneficia în urma deciziei finale. Raed Arafat a venit cu detalii suplimentare.

Reclamă

Se propune ca organizarea și desfășurarea competițiilor sportive, pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, să poată fi realizată doar în intervalul orar 05:00 – 21:00, cu participarea spectatorilor în capacitate de până la 30 la sută din capacitatea maximă, asigurarea distanței de minimum un metru între persoane și purtarea măștii de protecție. 

Participarea va fi permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de la vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării, deci cei trecuți prin boală. 

Toate trebuie să fie translatate printr-o hotărâre de guven, care urmează să fie emisă cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare”, a declarat Raed Arafat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și