Închide meniul
NEWS ALERT

Mircea Rednic va fi noul antrenor de la Dinamo! Anunţul momentului în fotbalul românesc. Când va deveni oficial

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2021, 18:31

Reclamă
Mircea Rednic va fi noul antrenor de la Dinamo! Anunţul momentului în fotbalul românesc. Când va deveni oficial

Mircea Rednic, transferuri pe bandă rulantă la Dinamo

SportPictures / Sport Pictures via hepta

Dinamo este aproape de a deveni noul antrenor al celor de la Dinamo. Totul va deveni oficial în pauza competiţională, prilejuită de meciurile echipei naţionale în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Actualul „principal” al dinamoviştilor, Sorin Colceag va fi secundul lui Rednic, la fel ca şi Iulian Mihăiescu, scrie gsp.ro. Atfel, Mircea Rednic va veni la Dinamo după partidele cu Universitatea Craiova şi UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic este liber de contract după ce s-a despărţit în primăvară de Viitorul. Rednic a mai antrenat Dinamo de 4 ori şi este ultimul antrenor care a adus titlul în Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic se teme pentru Dinamo

Mircea Rednic spunea în urmă cu două săptămâni că se teme pentru viitorul echipei sale de suflet. Este de aşteptat, însă, ca după revenirea sa să aibă un plan bine stabulir.

„Nu mai există un proiect. Acum s-a intrat în insolvenţă, cred că e o soluţie bună şi vedem ce se întâmplă. Dinamo tot în proiecte a fost. Niciodată nu s-a avut răbdare, tot timpul au fost schimbări, oameni care nu s-au priceput şi care au fost la conducerea acestui club. Sunt jucători cu experienţă, jucători tineri…o să fie rezultate acum”, a spus Rednic la centenarul celor de la Corvinul Hunedoara.

Iuliu Mureşan a recunoscut că Mircea Rednic este o opţiune

Reclamă

Iuliu Mureşan: „Rednic este o opţiune”

Directorul executiv al dinamoviştilor, Iuliu Mureşan, a spus că Mircea Rednic este o opţiune pentru echipă, deşi nu a negociat nimic cu el.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și