Închide meniul

Motivul real pentru care FCSB nu joacă pe noul Stadion Steaua! Dezvăluirea făcută de un oficial de la CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 9:25

Motivul real pentru care FCSB nu joacă pe noul Stadion Steaua! Dezvăluirea făcută de un oficial de la CFR Cluj

Gigi Becali, mesaj categoric de la vedetele lui FCSB

Hepta

„Eu ţin minte că la meciul de rugby, la finala campionatului, discutam cu cei de la Steaua. Meciul a fost între Steaua şi Baia Mare, pe Arcul de Triumf. Le spuneam că ar fi corect ca cei de la FCSB să fie lăsaţi să joace acolo (n.r. – pe Stadionul Steaua), că stadioanele au fost făcute pentru echipele care le pot închiria. Investiţiile acestea vor şi civiliza spectatorii, e o experienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care FCSB nu a jucat încă pe noul Stadion Steaua

Mi s-a dat un răspuns. Nimeni n-a întrebat care e modalitatea de a desfăşura competiţii. Nu e o Hotărâre de Guvern, care să spună exact în ce condiţii se poate juca, în acest moment. Competiţiile oficiale se pot disputa doar cu un protocol. Nu cunosc protocolul dintre FRF şi Steaua (n.r. – echipa naţională a jucat, deja, în Ghencea). La competiţia de rugby, federaţia de rugby, care e finanţată de MTS… Acolo s-a putut.

La Steaua nu a fost iniţiată această Hotărâre de Guvern. Probabil că nici nu s-au grăbit, din anumite motive pe care le putem înţelege. Despre Ghencea zic. La echipa naţională a fost un protocol. Ca să închiereze spre terţ, la jocuri oficiale, se face doar printr-o Hotărâre de Guvern. Eu reproduc ce mi s-a spus, nu înseamnă şi că sunt de acord”, a spus Balaj, citat de telekomsport.ro.

Gigi Becali a făcut mai multe cereri către CSA

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut mai multe cereri către CSA pentru a juca pe Ghencea sau Arcul de Triumf. Patronul de la FCSB nu a primit încă niciun răspuns clar, fiind nevoit să joace meciurile de pe teren propriu la Buzău.

”Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea şi peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine. Am primit răspunsuri „să vedem”, „că nu ştiu ce”, „că trebuie să facem nu ştiu cum”.

Reclamă

Ei nu zic nici „da”, nici „nu”. Nu e refuz. Dar nu spune nici că poţi. Să vedem că protocol, că guvern. Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Fanii FCSB vor să joace derby-ul cu Rapid pe Ghencea

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, a anunțat că echipa din Liga 1 va depune o cerere oficială să joace în Ghencea meciul cu Rapid. Potrivit programului din campionat, duelul ar trebui să aibă loc pe 14 decembrie 2021.

FCSB nu a ales întâmplător meciul cu Rapid. În acea perioadă, Liga 2 este întreruptă și nici echipa de rugby a celor de la CSA nu are programat niciun meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit Radio Sport 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și