Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul pentru care Gigi Becali nu îi măreşte salariul „perlei” Octavian Popescu: „Are 4.000 de euro pe lună, dar nu e presiune!”. Explicaţiile patronului de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2022, 14:19

Reclamă
Motivul pentru care Gigi Becali nu îi măreşte salariul „perlei Octavian Popescu: „Are 4.000 de euro pe lună, dar nu e presiune!. Explicaţiile patronului de la FCSB

Octavian Popescu nu l-a convins pe George Ţucudean

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Gigi Becali este convins că va obţine zeci de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu, dar „perla” de 19 ani are unul dintre cele mai mici salarii la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că îi achită 4.000 de euro lunar, nu 6.000 de euro cât s-a vehiculat că ar câştiga atacantul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu ia în calcul să-i mărească salariul şi nu se teme că l-ar putea pierde pe jucătorul care a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive în acest sezon al Ligii 1. Omul de afaceri a precizat şi motivul pentru care nu se grăbeşte să semneze o nouă înţelegere cu Tavi Popescu.

Gigi Becali, anunţ despre Octavian Popescu: „N-am de ce să-i măresc salariul, se gândeşte doar la fotbal!”

Finanţatorul vicecampioanei i-a făcut lui Octavian Popescu un cadou de 30.000 de euro. I-a cumpărat o maşină, luna trecută, şi a mai amânat pentru o perioadă orice negocieri. Cota tânărului atacant a crescut deja la 3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

La el nu există presiune pentru că el joacă fotbal, pe el nu-l interesează nici de salariu. Are 4.000 (n.r. de euro pe lună). Pe el îl interesează doar de fotbal! N-am ce să vorbesc cu el, nu-l interesează nimic. (Reporter: Vă gândiţi să-i măriţi salariul?) N-am de ce! Deocamdată nu. Dar nu vorbim de salariu pentru că nu-l interesează nimic, doar de fotbal„, a precizat Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

Prin comparaţie, căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, câştigă lunar 30.000 de euro. Claudiu Keşeru primeşte 25.000 de euro, în timp ce ultimul jucător transferat de Becali, Malcom Edjouma, încasează lunar 14.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica, dialog fabulos cu „perla” de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit ce dialog fabulos a avut cu Octavian Popescu, după ce „perla” de la FCSB a intrat în teren în partida cu Israel în minutul 80. Mihai Stoica l-a consolat pe Tavi Popescu prin faptul că şi Zlatan Ibrahimovic a intrat în acelaşi minut în Polonia – Suedia.

Tocmai din cauza faptului că Edi Iordănescu l-a folosit pe Tavi Popescu doar în finalul partidei cu Israel, Gigi Becali l-a atacat pe selecţioner.

Am discutat cu Tavi după meci. Să spun ce… Am vorbit imediat după meci, mă uitam la Polonia – Suedia şi scriam cu Octavian. Am prins schimbarea lui Ibrahimovic, în minutul 80 a fost schimbarea, inexplicabil să-l bagi atunci pe Ibra. I-am făcut poză şi i-am spus: vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80.

Reclamă

Ce jucător în Europa a marcat trei goluri de la distanţă de senzaţie? Sa-mi daţi un nume! Sunt fenomenale! Ce jucător a dat două bare de la distanţă? E clar că are ceva special. Eu cred că aşa a gândit-o el, Edi. La naţională e o eroare majoră să iei în calcul vârsta, nu ai voie. Să ne amintim când a debutat Hagi, Dorinel Munteanu, care bătea recordurile. Nu contează!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52 17 oct.

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21 17 oct.

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30 17 oct.

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21 17 oct.

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58 17 oct.

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15 17 oct.

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 6 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei
Citește și