Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul real pentru care Boloni a refuzat-o pe Sepsi! Cine va fi noul tehnician al echipei din Sfântu Gheorghe

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 octombrie 2021, 15:31

Motivul real pentru care Boloni a refuzat-o pe Sepsi! Cine va fi noul tehnician al echipei din Sfântu Gheorghe

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz

Profimediaimages

Din câte spune Dioszegi, Boloni are probleme în familie și are nevoie de o perioadă de pauză. Tehnicianul nu va prelua nicio echipă , în următoarea perioadă. Finanțatorul celor de la Sepsi a anunțat faptul că nici Costel Gâlcă nu va veni la formația sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni nu vine sigur. Am discutat cu el, ieri. Are ni;te probleme familiale, are nevoie de odihnă și nu o să se ducă nicăieri, acum. Nici domnul Gâlcă nu va veni”, a dezvăluit Laszlo Dioszegi pentru AS.ro.

Sepsi aproape de a semna cu Cristiano Bergodi

Patronul echipei din Sfântu Gheorghe a anunțat la AS.ro că mai mult ca sigur noul antrenor al echipei va fi Cristiano Bergodi. Italianul este un tehnician cu experiență, exact ce căutau cei de la Sepsi.

Bergodi este principala variantă acum. Așteptăm un răspuns de la dânsul. Cred că el va fi. Are cele mai mari șanse acum. În caz că nu se vor rezolva lucrurile vom căuta și alte variante. Dar eu sunt încrezător că ne vom înțelege”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

Sepsi l-a refuzat pe Yaya Toure

Yaya Toure a fost dispus să vină la Sepsi pentru un salariu lunar de 10.000 de euro. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele covăsnenilor. Laszlo Dioszegi a explicat şi de ce clubul a refuzat aducerea fostului jucător de la Barcelona şi Manchester City.

Reclamă

Ştiţi cum e, a fost un mare jucător, dar nouă ne trebuie un antrenor care a pus deja pe masă. Nu putem să improvizăm”, a mai spus Dioszegi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și