Închide meniul

„Nea Gigi, patroane, mergi pe mâna mea!” Sfat prețios pentru Dinu Todoran. Cum să-l impresioneze pe Gigi Becali la FCSB: „O să te asculte”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 13:43

„Nea Gigi, patroane, mergi pe mâna mea! Sfat prețios pentru Dinu Todoran. Cum să-l impresioneze pe Gigi Becali la FCSB: „O să te asculte

Hepta

Sfat prețios pentru Dinu Todoran

Sfat prețios pentru Dinu Todoran. Florin Bratu e de părere că noul antrenor al roș-albaștrilor ar putea să-și impună ideile, cel puțin în primă fază, în meciurile cu miză mai mică. Dacă rezultatele vor fi bune, Bratu crede că Becali îi va da mână liberă lui Todoran și la partidele de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfat prețios pentru Dinu Todoran. Cum să-l impresioneze pe Gigi Becali

Florin Bratu i-a dat ca exemple pe Laurențiu Reghecampf și Cosmin Olăroiu. Ambii au câștigat titlul și au avut un parcurs lung în cupele europene, în ciuda implicării lui Gigi Becali.

„Îți trebuie o comunicare foarte bună cu patronul. Vor fi meciuri în care poți să-i spui: «Nea Gigi, patroane, meciul ăsta trebuie să facem asta. Ascultă-mă, mergi pe mâna mea». Dacă îți iese, o să te asculte iar. Este o realitate!

Cei care au avut succes la FCSB așa au lucrat! Reghecampf a venit la FCSB de la Chiajna și a câștigat două campionate. Reghecampf și Olăroiu aveau o relație bună cu Gigi Becali și îi explicau anumite lucruri.

Dinu Todoran are inteligența necesară ca să aibă această comunicare bună și transparentă cu patronul. Eu unul așa cred”, a declarat Florin Bratu, la Digi Sport.

Reclamă

Dinu Todoran a fost anunțat la FCSB imediat după ce Gigi Becali a fost refuzat de Marius Șumudică. 5.000 de euro pe lună va încasa Todoran la cârma roș-albaștrilor.

Dinu Todoran, CV modest

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Acesta era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina.

La CSM Slatina, Todoran a stat 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie. Din cauza rezultatelor neconcludente, Dinu Todoran a fost demis în martie 2021. El era antrenor la Slatina din decembrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Todoran a lăsat-o pe CSM Slatina pe locul 19 în Liga 2, cu o singură etapă înaintea finalului sezonului regulat. CSM Slatina nu a reușit să se salveze după plecarea lui Dinu Todoran. Echipa a retrogradat în Liga 3, la capătul unui play-out unde a obținut o singură victorie.

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și