Închide meniul
Foto

Petrolul – CSA Steaua 0-0 | Nebunie la Ploieşti! Fanii au făcut spectacol total în tribune. Cum arată clasamentul în Liga 2

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 16:28

Petrolul – CSA Steaua 0-0 | Nebunie la Ploieşti! Fanii au făcut spectacol total în tribune. Cum arată clasamentul în Liga 2

Spectacol total la Petrolul - CSA Steaua

AS.ro

  • Petrolul Ploieşti – CSA Steaua 0-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A fost zi de derby la Ploieşti! Petrolul a remizat în duelul cu CSA Steaua de pe „Ilie Oană”, scor 0-0. Suporterii au făcut spectacol total înaintea, dar şi în timpul meciului considerat de forţele de ordine unul cu grad ridicat de risc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 1.000 de ultraşi ai „militarilor” au făcut deplasarea la Ploieşti pentru derby-ul cu Petrolul. Meciul s-a jucat cu casa închisă, iar atmosfera a fost una superbă.

Update: Petrolul – CSA Steaua 0-0. Remiză albă pe „Ilie Oană”. 

Reclamă

Cum arată clasamentul în play-off-ul din Liga 2:

  1. Petrolul Ploieşti 58 puncte
  2. FC Hermannstadt 56 puncte
  3. Universitatea Cluj 54 puncte
  4. CSA Steaua 46 puncte
  5. Concordia Chiajna 40 puncte
  6. Unirea Slobozia 39 puncte

Update: Petrolul – CSA Steaua 0-0. Egalitate la pauză. 

Reclamă
Spectacol total la Petrolul - CSA Steaua
Spectacol total la Petrolul – CSA Steaua

Update: E spectacol total şi în tribunele stadionului „Ilie Oană”.

Spectacol total în tribune la Petrolul Ploieşti - CSA Steaua
Spectacol total în tribune la Petrolul Ploieşti – CSA Steaua

Echipele de start pentru Petrolul – CSA Steaua

Petrolul: Avram – Pârvulescu, Meijers, Huja, Țicu – Cebotaru, Seto – Bratu, Tucaliuc, Cioiu
Rezerve: Moroz, Lică, Prejmerean, Pashov, Boțogan, Jarovic, Gheroghe, Velisar
Antrenor: Nicolae Constantin

CSA Steaua: H. Iancu – Oroian, Walace, Beța, Zaharia – Ad. Popa, Bărbulescu, Enceanu, E.Pacionel – Șt.Pacionel, Chipirliu
Rezerve: Bălbărău, Mihăescu, Buhăescu, Donose, Răsdan, Huiban, Dragu, Bactăr
Antrenor: Daniel Oprița

Reclamă 4 / 0/3

Spectacol total înainte de Petrolul – CSA Steaua

Fanii roş-albaştrilor aşteaptă o victorie, la fel ca în meciul tur din Ghencea, când echipa lui Daniel Opriţa s-a impus cu 2-1. Atunci, în jur de 2.000 de ploieşteni au făcut deplasarea în Capitală.

Petrolul ocupă primul loc în play-off-ul din Liga 2, cu 57 de puncte. Chiar dacă au pierdut clar derby-ul cu Universitatea Cluj, 1-3, „găzarii” sunt mari favoriţi la promovarea în Liga 1.

De partea cealaltă, CSA Steaua, care nu are drept de promovare în Liga 1, a câştigat la scor confruntarea cu Concordia Chiajna, scor 3-0. „Militarii” sunt pe locul 4, cu 45 de puncte.

Daniel Opriţa, anunţ clar despre bugetul de la CSA Steaua

Daniel Opriţa a vorbit despre bugetul de la CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” anunţă că echipa sa nu se poate compara cu echipe precum Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj sau FC Hermannstadt.

Recent, comandantul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, Ștefan Bichir, a anunțat că echipa de fotbal din Liga 2 antrenată de Daniel Oprița are un buget de 1,15 milioane de euro, pentru sezonul în curs.

„Acum două zile s-a discutat despre bugetele echipelor. S-a scris că sunt salarii ale jucătorilor de 5.000, 6.000 de euro. Nu există așa ceva! Media salarială e de 2.500 de euro. Se plătesc salarii bune la Liga 2 la multe echipe. Nu putem să ne comparăm la salarii cu cele patru echipe din play-off, exceptând Slobozia, care sunt aproape de noi. Prime au mai mari, sigur. Noi nu avem prime mari, în comparație cu ce prime se dau, chiar și la echipe care se bat la retrogradare.

Nouă nu ne permite legea să luăm prime mai mari. Sunt echipe care iau bani la un meci cât luăm noi în zece meciuri. Sunt prime de 100 de euro la noi pentru fiecare meci. Alții au prime de o mie-două de euro, în Liga 2. Sunt echipe cu bugetul nostru care n-au prins play-off-ul. Suntem clar sub Chiajna ca buget. La momentul acesta, știind că nu avem drept de promovare, nici nu ai de ce să vrei mai mulți bani”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB