Închide meniul

Neluţu Varga, „săgeţi către Marius Şumudică: „Dacă era Dan Petrescu din vară, alta era situaţia!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 17:29

Neluţu Varga, „săgeţi către Marius Şumudică: „Dacă era Dan Petrescu din vară, alta era situaţia!

Marius Şumudică a fost antrenorul celor de la CFR Cluj

Profimediaimages

CFR Cluj a fost eliminată din Europa, chiar dacă a obţinut prima victorie în Conference League. Succesul cu Jablonec, scor 2-0, a fost prima victorie în această competiţie a echipei din România. Nu a fost, însă, suficient, pentru ca CFR Cluj să ajungă în primăvara europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul campioanei, Neluţu Varga, e de părere că alta putea fi situaţia dacă Dan Petrescu venea de la începutul sezonului. Petrescu a venit după primele 7 etape, timp în care echipa a fost antrenată de Marius Şumudică. Patronul ardelenilor a fost mulţumit de modul în care a jucat echipa în ultimul meci european din acest sezon.

Neluţu Varga, „săgeţi către Marius Şumudică

„Ultimul meci a arătat că dacă el era din vară la echipă, astăzi am fi avut o altă satisfacţie. Sunt convins. Programul clubului, proiectul pe care l-am făcut, inclusiv academia care se va face, toate sunt realizate exclusiv în urma înţelegerii pe care am avut-o cu el, când s-a întors la CFR.

I-am promis că îi voi asigura toate condiţiile pentru performanţa pe care o doreşte şi el şi pe care o doresc şi eu”, a spus Neluţu Varga, pentru prosport.ro.

Patronul lui CFR Cluj, anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu: „Visul lui e să antreneze în Anglia”

Nu postul de selecţioner al României este marele vis al lui Dan Petrescu. Antrenorul de 53 de ani îşi doreşte cu orice preţ să ajungă pe banca unei echipe din Premier League. Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford City şi Southampton sunt echipele la care a jucat fostul component al Generaţiei de Aur.

Reclamă

Eu mi-aș dori să-l văd pe Dan Petrescu antrenând în Anglia. Știu că este visul său și îi promit că îi ofer toată susținerea, înțelegerea și răbdarea de care are nevoie pentru a fi remarcat, dacă se va califica în grupele Champions League. Îl asigur că voi fi lângă el, pentru a-și construi echipa exact cum dorește, ca să reușim„, a mai spus patronul lui CFR Cluj.

Campioana României este de neoprit în Liga 1. Are 16 victorii în primele 18 etape şi are un avans de 8 puncte faţă de FCSB.

Dan Petrescu și-a ieșit din minți după CFR Cluj – Jablonec 2-0

La finalul meciului CFR Cluj – Jablonec, Dan Petrescu s-a enervat când a fost întrebat de echipa naţională. A spus că va da un răspuns abia pe data de 20 decembrie, după ultimul meci al CFR-ului din acest an, din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Ce treabă am eu la meciul ăsta cu întrebarea asta? Azi e 20 decembrie? Mulțumesc, seară bună!”, a reacționat antrenorul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și