Închide meniul

„Nicio clauză nu te poate ține pe loc”. Edi Iordănescu, sfătuit de un fost antrenor de la FCSB să nu accepte criticile patronului. „Cel mai bine e să pleci!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2021, 11:32

„Nicio clauză nu te poate ține pe loc. Edi Iordănescu, sfătuit de un fost antrenor de la FCSB să nu accepte criticile patronului. „Cel mai bine e să pleci!

Edi Iordănescu, sfătuit să plece de la FCSB

Hepta

Fost antrenor al roș-albaștrilor, Mihai Teja este sigur că nici măcar clauza de reziliere nu îi poate salva postul lui Edi Iordănescu. Tehnicianul ocupantei locului secund din Liga 1 chiar a fost sfătuit să își caute o nouă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Teja, semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu: „Când nu ești dorit, cea mai bună idee e să pleci”

Nu e ușor la FCSB. Edi avea 7-8 victorii, dar nu știi exact ce a fost acolo, ce au discutat cei doi. Dar, asta e moda românească. Nicio clauză nu te poate ține pe loc. Nu ai nici putere, nu rezolvi nimic!

Atunci când nu mai ești dorit, chiar dacă îți primești banii, cel mai bine este să pleci, e cea mai bună idee. Edi și-ar fi dorit să continue la FCSB, să ia campionatul„, a spus Mihai Teja pentru digisport.ro.

În 2019, Mihai Teja a rezistat numai cinci luni pe banca roș-albaștrilor. Gigi Becali i-a reziliat contractul fără a-i plăti vreo compensație. Finanțatorul lui FCSB i-a transmis că nu și-a îndeplinit obiectivul și a achitat numai cele cinci salarii care i se cuveneau lui Teja.

Citește și:

Gigi Becali i-ar fi cerut lui Edi Iordănescu rezilierea contractului

Edi nu a realizat nimic„, a tunat și a fulgerat Becali. Finanțatorul lui FCSB nu s-ar fi oprit aici și l-ar fi anunțat pe Edi Iordănescu, oficial, că vrea rezilierea contractului. „Gigi Becali i-a propus in mod oficial lui Edi Iordanescu incetarea contractului pentru lipsa fotbalului spectacol„, a fost anunțul făcut de Gabi Safta, jurnalist Radio Sport 1.

Reclamă

Liderul ultrașilor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a avut o primă reacție extrem de dură. L-a avertizat pe Gigi Becali că va fi nevoit să stea pe bancă dacă va renunța la Edi Iordănescu.

Confirm că Edi este în cotinuare foarte supărat, afectat de implicarea lui Gigi Becali. Mai știu că Edi nu vrea să plece, dar asta nu mai depinde de el. Îi transmit domnului Gigi Becali că hotărârea întregii galerii este ca, în cazul în care Edi va fi împins spre plecare, prin orice mijloace, să nu mai acceptam un alt antrenor.

Edi este antrenorul nostru, unicul. Dacă pleacă, să vină Gigi pe bancă. Să-și asume și să nu mai caute pe altcineva, că nu are pe cine și chiar nu cred că altul mai semnează„, a declarat Gheorghe Mustaţă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și