Închide meniul

Nicolae Dică îl „înţeapă” pe Gigi Becali: „Când eram antrenor la FCSB mă băteam la campionat, mergeam în primăvara europeană, aveam cel mai bun atac din campionat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 august 2021, 15:50

Nicolae Dică îl „înţeapă pe Gigi Becali: „Când eram antrenor la FCSB mă băteam la campionat, mergeam în primăvara europeană, aveam cel mai bun atac din campionat!

Nicolae Dică i-a transmis un mesaj lui Andrei Vlad

FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică îl „înţeapă” pe Gigi Becali

Dică şi-a amintit de performanţele realizate în perioada în care o antrena pe FCSB. „Dicanio” a pregătit gruparea roş-albastră timp de un an şi jumătate, însă nu a cucerit niciun trofeu. Totuşi, actualul secund al lui Rădoi i-a amintit lui Gigi Becali de realizările din mandat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi aduc aminte ce criticat eram atunci când eram antrenor, mă băteam la campionat, eram în Europa, aveam cel mai bun atac din campionat, locul secund ca defensivă după CFR Cluj, mergeam prin primăvara europeană, play-off de Champions League… Şi eram criticat. Că echipa nu joacă, nu e pregătită fizic, nu ştiu cum. Uite că de atunci nu se mai fac acele performanţe. Eu şi cu staff-ul meu de acolo. Am avut un lot bun.

Cel mai mult mă bucură, în Liga 1, că văd jucători tineri. Ducan, Robert Ion, Dumitru de la FC Argeş, Ianis Stoica, jucători promovaţi de mine. Acest lucru mă bucură. Îmi pare rău că nu am reuşit să schimb campionatul”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Patronul FCSB, avertizat de „Dicanio”

Dică ştie foarte bine cum e să fii jucător la gruparea roş-albastră. În perioada în care evolua în Ghencea, acesta a trecut prin situaţiile la care sunt supuşi în prezent fotbaliştii FCSB. Totuşi, acesta spune că era motivat de criticile patronului şi aştepta cu nerăbdare meciurile pentru a demonstra ce poate.

„Moralul jucătorilor, după ce îi schimbi în minutul 30, va fi foarte jos. Le va fi foarte greu… Când eram jucător la Steaua (n.r. – FCSB), (n.r. – Gigi Becali) mă critica după fiecare meci, când nu-i convenea ceva. Venea în vestiar şi spunea <<Vezi că dacă echipa nu merge, pe tine te critic>>. Şi eu spuneam că abia aştept meciul următor să demonstrez că nu e aşa, că sunt bun şi am valoare. Acum depinde de caracterul jucătorului.

Reclamă

Sunt supăraţi fotbaliştii, e normal să fie trişti. Depinde de ce comunicare va avea antrenorul cu ei. Ştiu şi eu câte discuţii aveam cu jucătorii tineri, pe care trebuie să-i încurajezi”, a mai spus „Dicanio” pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și