Închide meniul

Noi dezvăluiri despre situaţia de la Dinamo! Cine nu l-a vrut, de fapt, pe Ionel Dănciulescu: „O să-i spun între patru ochi”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 noiembrie 2021, 16:41

Noi dezvăluiri despre situaţia de la Dinamo! Cine nu l-a vrut, de fapt, pe Ionel Dănciulescu: „O să-i spun între patru ochi

Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via Hepta

  • Noi dezvăluiri despre situaţia de la Dinamo
  • Cine nu l-a vrut, de fapt, pe Ionel Dănciulescu

Ies la iveală noi dezvăluiri din interiorul clubului Dinamo. S-a aflat cine nu l-ar fi vrut, de fapt, pe Ionel Dănciulescu în Ştefan cel Mare. Iuliu Mureşan, şeful grupării, a venit cu un mesaj misterios pentru Ionel Dănciulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi dezvăluiri despre situaţia de la Dinamo

Se pare că Mircea Rednic ar fi fost cel care nu a insistat pentru ca Ionel Dănciulescu să revină în Ştefan cel Mare, conform digisport.ro. De altfel, şi Iuliu Mureşan a avut un mesaj misterios pentru fostul atacant, conform sursei citate. Mureşan a afirmat că îi va spune „între patru ochi cine nu l-a vrut la Dinamo”.

Deşi a ajuns de o lună la echipă, Rednic încă nu are alături de el un nume mare din fotbalul dinamovist. Asta se întâmplă, deşi s-a discutat cu Marius Niculae, cu Ionel Dănciulescu, dar şi cu Florin Răducioiu.

Reclamă
Citește și:

Nici Răducioiu nu e sigur de venirea la Dinamo

Nici revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo nu e sigură. Mircea Rednic l-a şi ironizat atunci când s-a discutat despre această variantă, făcând aluzie la momentul în care Răducioiu folosea limba română presărată cu cuvinte din italiană. Variantă pe care chiar el a propus-o.

”Am vorbit cu Răducioiu, în momentul ăsta eu îl doresc pe Răducioiu la echipă. M-am întâlnit cu el, rămâne ca domnul Mureșan să discute săptămâna asta. Am vorbit și cu Dănciulescu înainte, i-am înțeles situația, are și el dreptate. Cel cu care am discutat și a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Pe ce post va veni? Director tehnic, sportiv, manager, ce vrea el. Plus, că la cum arată acum mă gândesc să-l mai bag cinci-zece minute pe final să țină de minge.

Reclamă

Răducioiu a fost un foarte mare atacant, a jucat la echipe mari, e util, vorbește, vorbește bine românește acum. Depinde el, dar eu cred că va veni”, a mai spus Rednic.

Până acum, Florin Răducioiu încă nu a dat un răspuns afirmativ, iar printre motive este acela că ar fi avut un rol mai mult decorativ.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”