Închide meniul

Gigi Becali va ajunge la tribunal din cauza unei mari sume de bani. Olimpiu Moruţan, mărul discordiei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 ianuarie 2022, 18:13 / Actualizat: 31 martie 2023, 16:31

Gigi Becali va ajunge la tribunal din cauza unei mari sume de bani. Olimpiu Moruţan, mărul discordiei

Probleme pentru Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali va ajunge la tribunal din cauza unei mari sume de bani. În vara anului trecut, Gigi Becali dădea lovitura. Îl transfera pe Olimpiu Moruţan la Galatarasay pentru 4,2 milioane de euro plus 1,5 milioane de euro bonusuri. Acum, patronul celor de la FCSB are probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi probleme pentru patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Chiar milionarul a fost cel care a făcut totul public. Va ajunge la tribunal din cauza unei importante sume de bani. Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a ajuns mărul discordiei.

Gigi Becali va ajunge la tribunal din cauza unei mari sume de bani

Gigi Becali reclamă faptul că turcii de la Galatasaray nu și-au respectat angajamentul cu privire la transferul lui Olimpiu Moruțan. Totuşi, Becali susține că se aștepta la acest scenariu și este convins că, în cele din urma, își va primii banii pe Olimpiu Moruțan. „De ce să fiu supărat? Când vinzi în Turcia și în Arabia, trebuie să știi că nu iei banii. Banii îi iei la UEFA sau la FIFA, la comisii. Eu știam asta. Nu e problemă, nu îi iei imediat, dar în 3-6 luni tot îi iei. La turci și arabi trebuie să te aștepți că iei banii mai târziu. Noi nu mai stăm să mai întrebăm. I-am spus lui Vali Argăseală să dea un singur telefon, apoi la comisii”, a declarat Gigi Becali conform digisport.ro.

Citește și:

Sezon slab pentru Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan are parte de un sezon dezamăgitor în tricoul lui Galatasaray până acum. A bifat 24 de prezențe pentru Galatasaray, în toate competițiile, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere 3 pase decisive. Prestațiile sale nu au putut să ajute clubul din Istanbul să iasă din pasa proastă, în prezent aflându-se pe locul 13 în campionat, cu doar 27 de puncte după 21 de etape. Mai mult, se pare că turcii vor să-l împrumute pe Moruţan până la vară, iar FCSB ar putea să fie chiar destinaţia următoare pentru jucător.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și