Închide meniul

Noul copil-minune al celor de la FCSB are tupeu! Matei Tănasă, mesaj clar pentru rivali: „Avem șanse mari la campionat!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 februarie 2022, 15:52

Noul copil-minune al celor de la FCSB are tupeu! Matei Tănasă, mesaj clar pentru rivali: „Avem șanse mari la campionat!

Matei Tanasa vrea titlul cu FCSB

Sursa Foto: Sportpictures

Matei Tănasă a avut parte de un debut fericit în prima echipă a celor de la FCSB. Vicecampioana s-a impus pe terenul lanternei roşii, Academica Clinceni, prilej pentru cei din staff-ul FCSB să-l debuteze în Liga 1 şi pe noul puşti-minune de la academie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul copil-minune al celor de la FCSB are tupeu!

Tănârul mijlocaș ofensiv a fost activ în jocul formației sale, iar după meci era foarte fericit că a debutat la FCSB. Poate fi viitorul produs de export al echipei patronate de către Gigi Becali. „M-am simțit foarte bine, sunt foarte fericit că am debutat. Am avut multe emoții. Mai aștept minute. Da, am primit mai multe lovituri, dar așa e la fotbal. Cred că voi mai primi minute și voi munci mai mult să le merit.

Mă încurajează toată lumea, să fiu modest și să trag de mine să ajung cât mai sus. Sunt șanse mari la campionat, sper să-l câștigăm și o să tragem de noi să ajugem pe primul loc”, a spus Matei Tănasă pentru FCSB TV.

Puştiul poate evolua ca inter sau în benzile atacului şi este deja de trei ani la FCSB. Vicecampioana l-a adus de la un club din Iași, numit Didi Junior, iar acum a fost luat în lotul echipei mari pentru cantonament. Nu a plătiti niciun ban pe Tănasă. Doar a oferit clubului din Iași 15 mingi și mai multe rânduri de echipament, dar clubul Didi Junior va încasa și 10% dintr-un eventual viitor transfer.

Citește și:

„Indiferent de echipă, trebuia să câștigăm. Dar mai putem pierde și noi, și CFR, deci se poate întâmpla, dar lucrurile merg bine. Ei trebuie să-și facă treaba meci de meci, iar cei care vin trebuie să capete încredere”, a spus Pintilii despre puştiul Tănasă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și