Închide meniul

„Nu am nevoie de autopsie, voi m-ați ucis!” Ultrașii Parmei i-au pus la zid pe jucători după eșecul din Cupa Italiei. Ce au spus italienii despre Dennis Man

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2021, 21:14

„Nu am nevoie de autopsie, voi m-ați ucis! Ultrașii Parmei i-au pus la zid pe jucători după eșecul din Cupa Italiei. Ce au spus italienii despre Dennis Man

Dennis Man, titular în Parma - Lecce 1-3

Profimedia

  • Dennis Man, titular în Parma – Lecce 1-3
  • Ultrașii i-au pus la zid pe jucătorii Parmei

Parma a început bine meciul cu Lecce și a deschis scorul încă din minutul 7, dar avantajul „cruciaților” a durat doar două minute. Până la pauză, oaspeții au făcut 2-1, iar scorul final a fost stabilit cu un sfert de oră înainte de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Parmei, puși la zid după eșecul din Cupa Italiei

Fanii echipei lui Dennis Man și Mihăilă se așteptau la evoluție entuziasmantă din partea favoriților, mai ales în condițiile în care „cruciații” au ca obiectiv promovarea în Serie A.

Dezamăgirea a fost uriașă în rândul suporterilor, care au luat cu asalt mediul online și i-au desființat pe jucătorii Parmei.

Reclamă

„Dacă mor, nu am nevoie de autopsie. Parma m-a ucis. Sper că sunteți mândri de voi! O echipă rușinoasă!„, a scris un fan furios, pe Twitter.

„Suntem într-o formă foarte proastă. Avem nevoie de forță și curaj, rezultatele nu vin imediat!”, a notat un altul.

Reclamă

„Este o echipă prost construită, chiar mai rea decât anul trecut! Trebuie să luăm măsuri imediat!„, a scris un alt suporter.

Dennis Man, lăudat de fanii italieni

Cu toate că Parma a fost învinsă, Dennis Man a fost unul dintre puținii jucători ai Parmei care nu a intrat în colimatorul fanilor.

„Defensivă foarte slabă, la fel ca anul trecut. Man, Brunetta, chiar și Lacopomi…ei s-au mișcat bine, dar și ceilalți trebuie să se trezească, rapid”, a remarcat unul dintre suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

„Dennis Man a arătat grozav”, a mai spus și un alt fan al Parmei.

Dennis Man a rezistat pe teren timp o oră în meciul dintre Parma și Lecce, fiind înlocuit de Tutino în minutul 60. Celălalt român din lotul „cruciaților”, Valentin Mihăilă, nu a fost în lot din cauza unei accidentări.

Următorul meci al Parmei este programat vineri, 20 august, împotriva celor de la Frosinone, în prima etapă din Serie B.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga