Închide meniul

”Nu aș vrea să-l fac de rușine!” Istvan Kovacs a ieșit la atac după FCSB – Rapid 3-1. Ce discuție aprinsă a avut cu Cristi Săpunaru: ”Îți arăt eu, o să vezi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 8:20

”Nu aș vrea să-l fac de rușine!” Istvan Kovacs a ieșit la atac după FCSB – Rapid 3-1. Ce discuție aprinsă a avut cu Cristi Săpunaru: ”Îți arăt eu, o să vezi!”

Rapid a pierdut un amical cu o echipă din liga a cincea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Istvan Kovacs a ieșit la atac după FCSB – Rapid 3-1

”Kovacs mi-a zis că putea să mă dea afară și din țară!”, a răbufnit Săpunaru după derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Replica arbitrului nu s-a lăsat așteptată și a venit la scurt timp. Acesta a dezvăluit dialogul aprins pe care l-a avut cu rapidistul.

”Nu este adevărat ce a spus domnul Săpunaru despre mine! Oricum, meciul meu este înregistrat și nu aș vrea să-l fac de rușine publicând discuția dintre mine și dânsul în momentul în care mă amenință spunând: «Până la capăt, n-o scoți cu mine! Îți arăt eu, o să vezi!». Astea au fost cuvintele lui. Eu i-am spus doar că n-o să tolerez asemenea comportament din partea nimănui”, a declarat Istvan Kovacs pentru gsp.ro.

Cristi Săpunaru, nervos pe Istvan Kovacs după FCSB – Rapid 3-1

FCSB – Rapid s-a terminat 3-1. A fost un final uluitor de meci, cu două goluri marcate în prelungiri. La final, căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, s-a arătat extrem de supărat.

Căpitanul Rapidului a dezvăluit că a încercat să-i spună ceva lui Istvan Kovacs. Săpunaru a spus însă că „n-ai cum să vorbești cu arbitrii”. În minutul 41, Săpunaru și Kovacs au fost protagoniștii unei faze tensionate.

Reclamă

„Un meci frumos, atmosferă senzațională, păcat că n-am reușit să terminăm la egalitate. Am început slab, cred că am fost copleșiți de atmosfera din tribune. Nu mai vorbesc de arbitrii de la celebrul caz bricheta.

Eu mi-am dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate. Kovacs mi-a zis că putea să mă dea afară și din țară! În rest, nu am vorbit. Adică am încercat să purtăm un dialog, dar am vorbit cu mine, fiindcă nu primeam răspuns din partea lui.

Locomotiva a fost echipa Rapid, toți au luptat, au alergat. Acum ce să facem, avem meciul cu Botoșani. Depinde, dacă vine Omicron, vedem dacă o să mai avem derby-uri cu FCSB. Noi încercăm să luăm cât mai multe puncte ca să ajungem cât mai sus în clasament”, a spus Cristi Săpunaru,

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și