Închide meniul

„Nu-l văd pe Edi să se autosaboteze!” Mihai Stoica, reacţie imediată după ce Gigi Becali a pus presiune pe Iordănescu să îl cheme pe Octavian Popescu la naţională

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2022, 23:11

„Nu-l văd pe Edi să se autosaboteze! Mihai Stoica, reacţie imediată după ce Gigi Becali a pus presiune pe Iordănescu să îl cheme pe Octavian Popescu la naţională

Mihai Stoica critică vizita lui Edi Iordănescu la antrenamentele lui Real Madrid

Mihai Stoica, alături de Edi Iordănescu / Hepta

  • Mihai Stoica, reacţie în cazul lui Octavian Popescu
  • Ce a spus despre Edi Iordănescu

Managerul general al FCSB e convins că Edi Iordănescu nu va fi influenţat, în ceea ce priveşte selecţia, de declaraţiile lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știu dacă îl va chema la națională pe Octavian Popescu. Dar dacă nu îl convoacă, înseamnă că nu are treabă cu fotbalul„, a fost declaraţia dată de Gigi Becali, prin care a pus presiune pe selecţioner.

Mihai Stoica nu crede că declaraţiile lui Gigi Becali îl influenţează pe Edi Iordănescu

Mihai Stoica e de părere că dacă Octavian Popescu va merita, va fi convocat de Edi Iordănescu la naţională, indiferent de declaraţiile lui Gigi Becali.

Reclamă

Vă spun un singur lucru. Am lucrat cu Edi trei luni, îl cunosc de mulţi ani. Dacă Edi e convins că Octavian Popescu e jucătorul pentru el, care-l poate ajuta, îl ia, indiferent de ce declaraţii face Gigi. Nu-l văd pe Edi să se autosaboteze. Nu cred că se pune problema din cauza unei declaraţii… Nu cred că şi-ar permite să lase un jucător de nivelul la care e Octavian acum.

Să discutăm despre Coman la 18-19 ani. Nu are legătură. Păi, discutam despre Coman atunci la naţională? Nu erau cifre rele, dar Octavian, cu un an mai mic, a marcat şase goluri în campionatul nostru. Coman jucase la juniori numărul 9. Nu prea are importanţă. Coman e doar atacant lateral stânga şi am terminat discuţia. Atât. Octavian poate juca pe mai multe poziţii”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă

Ce răspuns a dat Octavian Popescu când a fost întrebat dacă aşteaptă convocarea la naţionala României

Octavian Popescu aşteaptă convocarea de la Edi Iordănescu, dar nu este nerăbdător să ajungă printre tricolorii mari, fiind conştient că sunt mai mulţi paşi de efectuat până acolo. Mijlocaşul a marcat un eurogol în meciul dintre FCSB şi Voluntari, 1-0.

„Nu ma gândesc la convocare. Dacă e să vină convocarea o să fiu foarte fericit, dar nu mă gândesc să fiu deja la echipa mare, o iau uşor, pas cu pas”, a spus Popescu, după FCSB – Voluntari 1-0.

Cotat la 1.9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 7 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile. Ultimul gol l-a reușit în poarta lui FC Voluntari și a adus victoria în minutul 90+4.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”