Închide meniul

„Numai licurici! Ăia erau urangutani!” Nivelul scăzut din Liga 1 l-a șocat pe Cristi Borcea! Anunț despre Gigi Becali: „Foarte bine a făcut!”

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 21:00

„Numai licurici! Ăia erau urangutani! Nivelul scăzut din Liga 1 l-a șocat pe Cristi Borcea! Anunț despre Gigi Becali: „Foarte bine a făcut!

Cristi Borcea, analiză dură a fotbalului românesc

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Cristi Borcea dă de pământ cu echipele din Liga 1
  • Ce l-a nemulțumit pe fostul conducător de la Dinamo

Cristi Borcea este de părere că nivelul din fotbnbalul românesc a scăzut enorm în ultimii ani. Fostul șef de la Dinamo spune că niciuna dintre echipele din playoff de acum  nu s eputea bate la titlu pe vremea lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Niciuna nu era de primele șase. Erau CFR, noi, Steaua (n.r. FCSB), Mititelu, ce echipă avea Craiova, era Porumboiu, era Marian Iancu de la Timișoara, unde să aibă loc vreo echipă de acum?

Când eram Dinamo, Rapid, Steaua (n.r. FCSB), Craiova, Timișoara, Vaslui, aveam bugete de 15 milioane de euro, nu de 3 milioane, 5 milioane. Dacă veneam acum în fotbal… numai licurici. Ăia erau urangutani”, a spus Cristi Borcea la digisport.ro.

Reclamă

Cristi Borcea: „Nașul l-a lăsat pe Edi și bine a făcut!”

Cristi Borcea a vorbit și despre retragerea din prim plan a lui Gigi Becali. Fostul finanțator de la Dinamo crede că Gigi Beclai a făcut bine că i-a lăsat echipa pe mână lui Edi Iordănescu.

”Nașul nu mai e. Nașul acum s-a retras, l-a lăsat pe Edi și foarte bine a făcut. Se ocupă de familie și de biserică, e cel mai bine”, a transmis Cristi Borcea.

Reclamă

Anunţ uriaş pentru fanii dinamovişti! Familia Borcea, gata să revină

Cristi Borcea a făcut un anunţ uriaş pentru fanii dinamovişti. Familia sa poate reveni la Dinamo. Borcea a anunţat că fiul său cel mare, Patrick, e dispus să investească la Dinamo. Borcea spune că dacă va începe construcţia unui nou stadion, fiul său cel mare se va implica la echipă. Borcea visează ca Patrick să îi îndeplinească visul său interzis: să ducă Dinamo în grupele UEFA Champions League.

Există șansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu bulozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul orașului, suporteri, se vor vinde loje, marketing. În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci.

El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, știe”, a spus Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!