Închide meniul

Octavian Popescu, comparat cu Ilie Dumitrescu: „Foarte multe pase, vine cu fața la poartă, dă la poartă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 17:26

Octavian Popescu, comparat cu Ilie Dumitrescu: „Foarte multe pase, vine cu fața la poartă, dă la poartă!

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

Octavian Popescu l-a impresionat pe Ilie Stan, iar acesta îl compară pe preferatul lui Gigi Becali cu legenda stelistă Ilie Dumitrescu. „Iliesta” a lăudat prestaţia tânărului jucător din confruntarea România – Grecia 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Tânărul de 19 de ani de la FCSB a avut parte de momente neplăcute după ce a intrat pe teren, în minutul 62. Ultraşii celor de la CSA Steaua, prezenţi în tribună, l-au huiduit la fiecare atingere de balon.

Octavian Popescu, comparat cu Ilie Dumitrescu

„Rus mi-a plăcut la meciul cu Grecia, fundașul central. Mitriță – parțial și spun eu că a doua repriză cei trei care au intrat. Nu avem atacant! Tănase nu poate să joace vârf niciodată. Cred că Edi a făcut bine că l-a adus la mijlocul terenului (n.r. – pe Tavi Popescu), se pretează la ultima pasă.

Și în campionat a dat foarte multe pase, vine cu fața la poartă, dă la poartă, cum făcea Ilie Dumitrescu. Eu cred că Popescu ar putea să joace mai mult inter”, a declarat Ilie Stan, potrivit sport.ro.

Octavian Popescu, comparat cu Ianis Hagi

Octavian Popescu este cel mai promițător jucător din Liga 1, dar, pentru a ajunge un fotbalist de clasă are nevoie de un fizic impunător. Cel puțin așa susține Florin Motroc. Fostul jucător al Rapidului aduce în discuție transformarea incredibilă a lui Adama Traore.

Reclamă

”Copilul are calitate. A arătat-o și în execuțiile de la golurile marcate de la distanță. Am înscris și eu niște goluri de la 25-30 de metri, dar eu dădeam mai ciobănește în ele. Octavian Popescu trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Acum are un fizic care nu-l recomandă pentru marea performanță. Octavian Popescu poate fi decisiv, dar are nevoie de multă muncă, ambiție și dorință. Totul depinde și de caracterul lui.

Și Ianis era ca fizic cam ca Octavian Popescu. Apoi, mergând la Fiorentina și acum la Glasgow, a făcut cunoștință cu sala de forță. Când a plecat Adama Traore de la Barcelona, era un sfrijit. Acum e tanc, nu poți să-i iei mingea, ți-e și frică să-l ataci. Și Ianis arată mult mai bine acum. Fotbalul fără forță nu mai e posibil”, a spus Motroc, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Octavian Popescu, comparat cu Ilie Dumitrescu
  • „Perla” FCSB l-a impresionat pe Ilie Stan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și