Închide meniul

OFICIAL | Dinamo continuă transferurile: „Răzvan Popa este al doilea jucător pe care l-am “arestat” după ridicarea interdicției!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 septembrie 2021, 21:47

OFICIAL | Dinamo continuă transferurile: „Răzvan Popa este al doilea jucător pe care l-am “arestat” după ridicarea interdicției!

Răzvan Popa, transferat de Dinamo

gsp.ro

OFICIAL | Dinamo l-a transferat pe Răzvan Popa

Dario Bonetti primeşte întăriri în „haită”. Răvan Popa e ultimul jucător transferat de Dinamo. Fundaşul a fost prezentat la noua echipă, iar „câinii” au făcut haz de necaz după ce ieri a apărut o fotografie în care acesta pare jenat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Răzvan Popa este al doilea jucător pe care l-am “arestat” după ridicarea interdicției de transferuri. Fundașul de 24 de ani a mai activat în trecut la echipe precum Inter Primavera și Real Zaragoza, ultima dată fiind la Poli Iași. Bine ai venit, Răzvan!”, au scris dinamoviştii.

Ieri, Constantin Nica (28 ani) a revenit în Ştefan cel Mare după 3 ani. Fostul fundaş dreapta de la Atalanta este primul jucător transferat de „câini” după ridicarea interdicţiei de transferuri.

Gabi Torje e gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo

Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor și l-a convins pe Gabriel Torje să revină în Ștefan cel Mare. Dario Bonetti este cel care a pus mâna pe telefon și l-a chemat la echipă.

Ajuns la 31 de ani, Torje a recunoscut că nu mai este un jucător scump, dar spune că nici nu va juca gratis pentru Dinamo.

Reclamă

„Sunt liber de contract, am venit la București ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, a zis că va discuta cu cei din conducere și le va spune să mă contacteze.

Am venit la București, dimineață mă duc la antrenament, apoi o să vorbim și nu cred că va fi vreo problema și ne vom înțelege. Nu am vorbit de vreun euro cu cineva. Eu am venit, sunt aici, am vrut să fiu alături de Dinamo. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu vreau luna de pe cer„, a declarat Gabriel Torje.

”Nu mai sunt așa scump. Acum mi-a scăzut și cota pe transfermarkt”, a glumit Torje, într – un interviu pentru AntenaSport, întrebat fiind dacă este un jucător scump. Ajuns la 31 de ani, Torje este cotat acum la 350.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo l-a transferat pe Răzvan Popa
  • Anunţul făcut de gruparea din Ştefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și