Închide meniul

OFICIAL | Dragoș Nedelcu a semnat cu Farul. Revenire importantă la echipa lui Gică Hagi. Ce clauză specială i-a pus FCSB în contract

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2022, 10:28

OFICIAL | Dragoș Nedelcu a semnat cu Farul. Revenire importantă la echipa lui Gică Hagi. Ce clauză specială i-a pus FCSB în contract

Dragoş Nedelcu a revenit la Farul

AntenaSport

  • Dragoș Nedelcu, împrumutat de FCSB la Farul
  • Mijlocașul de 24 de ani nu a convins la Fortuna Dusseldorf

Fortuna Dusseldorf îl împrumutase de la FCSB până la vară, cu opțiune de cumpărare de două milioane de euro, dar Nedelcu nu i-a convins pe nemți. Gică Hagi a mutat decisiv și l-a convins pe mijlocaș să revină la echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoș Nedelcu este noul jucător al Farului

Nedelcu va avea o clauză surprinzătoare în contract. Dacă Hagi îl va folosi în meciurile cu FCSB, roș-albaștrii vor primi nu mai puțin de 100.000 de euro.

Începând de astăzi, mijlocașul Dragoș Nedelcu este noul jucător al echipei noastre.

Reclamă

Născut la 16 februarie 1997, constănțeanul Dragoș Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, unde a ajuns încă din 2009.

A evoluat pentru clubul nostru până în august 2017, când s-a transferat la FCSB. În prima parte a acestui sezon a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf.

Reclamă

În palmaresul său figurează un titlu de campion cu FC Viitorul (actuala Farul) în 2017 și o Cupă a României în 2020 cu FCSB. Fost internațional de juniori, are până în prezent și două selecții la naționala de seniori. Este și semifinalist cu România U21 la C.E din 2019.

Mult succes, Dragoș, în tricoul alb-albastru!„, se anunță în comunicatul celor de la Farul.

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Gigi Becali, anunț despre Dragoș Nedelcu: ”A cerut voie că vrea să meargă la un club din România

Luna trecută, impresarii jucătorului le-au cerut voie celor de la FCSB ca Nedelcu să poată juca la un alt club din Liga 1. Gigi Becali a fost de acord, asta după ce i-a asigurat pe aceștia că nu îl vrea înapoi la echipa din Berceni.

Nedelcu, da! A cerut voie că vrea să meargă la un club din România și i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo și am înțeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Și eu i-am spus lui Mihai, `da, mă, să îi dați!`.

Când îi dau eu drumul unui jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”